marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halftime in America: reclama cu care Clint Eastwood a impartit SUA in doua. De ce a fost acuzat actorul dupa o reclama-emblema americana

Spotul de 2 minute pentru producatorul american de masini Chrysler,  una dintre cele mai bune reclame difuzate in pauza de la Superbowl din acest an a creat controverse aprinse.

Halftime in America: reclama cu care Clint Eastwood a impartit SUA in doua. De ce a fost acuzat actorul dupa o reclama-emblema americana

Actori Relationati

Actorul Clint Eastwood a fost acuzat ca sprijina campania de re-alegere a presedintelui Barack Obama in spotul unde vorbeste despre eforturile constructorului de a readuce la viata industria auto din Detroit, Michigan.

Halftime in America - e reclama care a impartit America in doua, intre cei care il cer pe Clint Eastwood presedinte, impresionati de discursul motivational din reclama-emblema americana si republicani/ cei care au vazut imaginile drept un sprijin acordat lui Obama.


"Aceasta tara nu poate fi doborata cu o lovitura. Ne ridicam din nou si cand o facem, intreaga lume va auzi vuietul motoarelor noastre. Da, este pauza America, iar repriza a doua e gata sa inceapa" suna finalul discursului lui Clint Eastwood din reclama pentru Chrysler. Spiritele s-au incins si dupa ce s-a aflat ca spotul nu a fost filmat in Detroit, ci in Los Angeles.


"Nu sunt afiliat politic lui Obama" s-a aparat actorul luni, cu o declaratie la Fox News. "Am vrut sa transmitem un mesaj despre spiritul american. Cred ca toti politicienii ar trebui sa fie de acord cu el" a spus actorul de 81 de ani care vorbeste in spotul de 2 minute si despre viata grea din Detroit.


Adversarii politici ai lui Obama l-au acuzat pe actor ca a trecut de partea actualului presedinte dupa ce cu 3 ani in urma critica decizia acestuia de a salva de la faliment industria auto – printre care General Motors si Chrysler. In 2009 Administratia Statelor Unite a acordat finantarea de urgenta necesara companiei Chrysler in valoare de patru miliarde dolari pentru a se salva de la faliment.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies