marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry: cum a ajuns o castigatoare de Oscar in filme de mana a treia. Imaginile care arata cat de mult a decazut actrita

La 45 de ani, Halle Berry a simtit pe pielea ei blestemul Oscarului: actrita nu a mai realizat de ani buni un film in care sa se remarce si intra in atentia fanilor doar cu scandalul fostului ei iubit sau daca apare in bikini pe plaja.

Halle Berry: cum a ajuns o castigatoare de Oscar in filme de mana a treia. Imaginile care arata cat de mult a decazut actrita

Acum 10 ani, in 2002, actrita intra in istorie devenind prima femeie de culoare premiata cu Oscar pentru rolul din Monster's Ball, acum apare in filme de mana a doua si tine paginile tabloidelor cu razboiul dintre ea si fostul iubit Gabriel Aubry cu care se cearta ca la usa cortului pentru fiica lor de 4 ani. Actrita trebuia sa-si lanseze la vara un film care pentru ca nu promite foarte multe lucruri a fost amanat cu aproape un an si va iesi direct pe DVD sau in sistem VOD ( video on demand).


In Dark Tide la filmarile caruia l-a cunoscut in 2010 pe actualul iubit Olivier Martinez , Halle Berry este o aventuriera moderna pasionata de rechinii albi din Insulele Guadalupe. Cand ambitia sotului ei este mai puternica decat dorinta de a o apara de rechini, casnicia ei aproape ca se prabuseste.Un an mai tarziu o calatorie la locul faptei se transforma intr-un adevarat cosmar. Curajul ei va fi testat de confruntarea cu cel mai temut pradator al apelor. Filmul a primit un poster ingrozitor de slab care aminteste de filme de categoria a treia din anii '90. Fanii au fost dezamagiti si de trailer si se intreaba de ce alege Halle filme atat de slabe.

Dupa ce a luat Oscarul in 2002 a urmat o perioada presarata doar cu esecuri: dupa filmele Die Another Day si X-Men: United, a aparut in Gothika, un thriller psihologic ce a primit numai review-uri negative. In 2004 a urmat Catwoman, rol ce i-a adus lui Berry Zmeura de Aur pentru cea mai proastra actrita, la numai 3 ani dupa ce primea un Oscar. In 2004, in filmul Catwoman, Halle apare fara Batman, insa intr-un semi costum cu pantaloni taiati si sutien demn mai degraba de un club S&M. Nu e de mirare ca pelicula a fost un esec total, este considerata unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata. Ironici fanii lui Batman i-au cerut lui Halle sa inapoieze Oscarul luat cu 3 ani in urma pentru Monster's Ball ( 2001).


Cu exceptia rolului din Things We Lost in the Fire ( 2007) actrita care uimea America la 17 ani cand devenea Miss Adolescenta a avut doar filme slabe si foarte slabe in ultimul deceniu. Mereu in atentia presei, fie din cauza casniciilor ei esuate, fie din cauza luptei pentru custodia fetitei ei, Nahla, actrita a dus o viata personala zbuciumata. S-a zvonit ca in acest an ar urma sa sa se casatoreasca cu Olivier Martinez. Berry a mai fost casatorita cu jucatorul de baseball David Justice si cu cantaretul Eric Benet.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies