marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry, dorita in urmatoarele filme din seria Fast and Furious

Tyrese Gibson si Chris ”Ludacris” Bridges, care colaboreaza pentru ”Fast & Furious 6”, cel mai recent film din cunoscuta franciza, au marturisit intr-un interviu ca vor incerca sa o aduca pe Halle Berry in unul dintre urmatoarele filme. 

Halle Berry, dorita in urmatoarele filme din seria Fast and Furious

 

”Amandoi ne luptam sa o aducem pe Halle Berry in franciza si sa joace in scene de sex. Da, avem nevoie de asta”, a recunosut rapperul Ludacris in interviul dat site-ului TheGrio.

 

”Ea joaca in astfel de filme mari de tipul francizelor”, a continuat Tyrese. ”Am vazut-o pe Jordana insarcinata (n.r. una dintre actritele care joaca in ”Fast & Furious 6”). Chiar ne-ar folosi Halle Berry in acest film.”

 

Cel mai recent film ”Fast & Furious” a intrat in cinematografele americane vinerea aceasta, iar alaturi de Ludacris si Tyrese mai joaca Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Michelle Rodriguez si Jordana Brewster.

 

Actrita Halle Berry, in varsta de 46 de ani, este insarcinata in patru luni cu iubitul ei, Olivier Martinez, acesta urmand sa fie primul lor copil si al doilea pentru vedeta de la Hollywood.

 

 

Prezenta recent la un eveniment destinat strangerii de fonduri pentru femeile bolnave de cancer, in Los Angeles, Halle Berry a reflectat pentru un moment la semnificatia sarcinii pentru ea: ”Cred ca este un miracol. Ma simt cu adevarat fericita. Este cu siguranta unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat in viata”, a declarat ea pentru ET Online, potrivit site-ului Independent Woman.

 

Actrita castigatoare a unui premiu Oscar a mentionat si cat de important este pentru ea sa se implice in strangerea de fonduri pentru cercetarea privind combaterea cancerului.

 

”Am fost atinsa de cancer. Am pierdut oameni dragi. Am cunoscut femei care au castigat lupta, asa ca sunt incurajata de acest lucru. Cred ca este important sa fiu parte din procesul de strangere a banilor si sa ajut la cresterea nivelului de constientizare. Este vorba despre femei care ajuta femei, chiar imi place acest lucru.”

 

Actrita in varsta de 46 de ani este insarcinata in patru luni si se pare ca va naste un baietel, potrivit tmz.com. Halle Berry mai are o fiica, Nahla, in varsta de cinci ani, cu fostul ei partener de viata, modelul canadian Gabriel Aubry.

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies