marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry si Tom Hanks, de nerecunoscut in primul trailer din Cloud Atlas, un film ambitios realizat de creatorii trilogiei Matrix

In luna septembrie va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto ambitiosul proiect al lui Andy Wachowski, unul dintre creatorii lui Matrix. Cloud Atlas, pelicula cu nume grele in distributie ca Tom Hanks, Halle Berry, Ben Whishaw,Jim Broadbent,  Hugh Grant, Hugo Weaving, James D’Arcy, Jim Sturgess si Susan Sarandon si-a lansat primele imagini si primul trailer international.

Halle Berry si Tom Hanks, de nerecunoscut in primul trailer din Cloud Atlas, un film ambitios realizat de creatorii trilogiei Matrix

 

Tom Hanks arata de parca a scapat de pe platourile de la Naufragiatul in timp ce Halle Berry este de nerecunoscut in primele imagini  din Cloud Atlas, un film ambitios in care actorii joaca roluri multiple.

 

Celebrul si mult premiatul roman science fiction Cloud Atlas al lui David Mitchell este transformat in film de regizorul german Tom Tykwer si fratii Wachowski, deveniti celebri cu trilogia Matrix. Filmul care a fost turnat in Germania ( e unde primeste si finantare), Spania si Scotia va fi lansat in cinematografe in octombrie 2012 si are un buget de 150 de milioane de dolari.

 


Cloud Atlas este centrat pe 6 istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic. Scenariul complex si incitant urmareste o varietate de personaje care se invart in sase universuri diferite, la intervale de timp diferite, fiecare actor interpretand mai multe roluri in aceste povesti, ceea ce constituie o provocare pentru protagonisti.

Romanul “Cloud Atlas”  (2004) al autorului britanic David Mitchell, a castigat Literary Fiction Award si The Richard & Judy Book of the Year Award si a fost nominalizat la Booker Prize, Nebula Award si Arthur C. Clarke Award in anul in care a fost publicat.

 

 



 

 

 

 Sursa foto: collider.com
 


Modifică setările cookies