marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry, transportata la spital dupa un accident pe platourile de la thriller-ul “The Hive”

Halle Berry a fost transportata cu ambulanta la un spital din Los Angeles, marti seara, dupa ce a suferit un accident pe platourile unde se filmeaza cel mai recent lungmetraj in care a fost distribuita, thrillerul "The Hive".

Halle Berry, transportata la spital dupa un accident pe platourile de la thriller-ul The Hive

Actrita in varsta de 45 de ani filma o scena pentru acest lungmetraj, in care joaca alaturi de Abigail Breslin si David Otunga, in momentul in care s-a produs accidentul. Halle Berry a fost transportata cu ambulanta la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles.


In The Hive, Halle Berry  interpreteaza rolul unei operatoare de la serviciul de urgente 911, care primeste un apel disperat de la o adolescenta amenintata de un criminal in serie sadic si trebuie sa isi infrunte propriile temeri pentru a o salva pe fata si a nu ingadui ca aceasta sa se transforme in urmatoarea victima a psihopatului care a terorizat-o si pe ea in trecut.


Nu se cunosc cu exactitate circumstantele accidentului in care a fost implicata actrita americana. Potrivit site-ului X17Online.com, Halle Berry a cazut pe scari sau a fost lovita de un obiect cazut de la inaltime.
Platoul de filmare a fost inchis dupa producerea accidentului.


Aceasta este pentru a doua oara in aceasta luna cand o actrita a fost accidentata pe platourile de filmare.Kristin Chenoweth a fost si ea spitalizata - la Bellevue Hospital din New York - dupa ce a fost lovita de o bucata desprinsa din sistemul de iluminare de pe platourile unde se filmeaza episoadele pentru serialul de televiziune "The Good Wife". Actrita a suferit rani minore si a externata dupa scurt timp.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies