marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hangover 3: primele imagini oficiale anunta o comedie nebuna, haita de lupi nu scapa de Mr. Chow

Primele imagini oficiale din Hangover 3 au fost lansate iar fanii au ocazia sa ii vada pe Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, dar si simpaticul Ken Jeong. Haita de lupi nu scapa de Mr. Chwo nici in al treilea film din serie.

Hangover 3: primele imagini oficiale anunta o comedie nebuna, haita de lupi nu scapa de Mr. Chow

 

In noile imagini, gasca de lupi pare sa fi intrat iar in bucluc, pe strazile din Las Vegas, insa cel care a impresionat este Ken Jeong, actorul care il joaca pe Mr. Chow. Imbracat in haine de politist si cu pistol, Chow va creea iarasi probleme celor patru barbati care intra mereu in belele.

 

Regizata de Todd Phillips, pelicula Marea mahmureala III ii are in distributie pe: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor, Gillian Vigman, Sasha Barrese, Jamie Chung si John Goodman.

 

"De aceasta data, nu are loc nici o nunta. Nici o petrecere a burlacilor. Nimic n-ar putea sa mearga rau, nu-i asa? Insa cand "haita de lupi" porneste la drum, totul o ia razna!”",  au fost cateva dintre indiciile oferite de producatori despre noua poveste .

 Revista Hollywood Reporter a scris in acest an ca Bradley Cooper a cerut pentru a treia parte a comediei un salariu de 15 milioane de $.

Data lansarii peliculei pe marile ecrane este programata pentru 24 mai 2013. The Hangover a fost comedia verii in 2009. Filmul a adus  venituri de peste 460 de milioane de dolari si se afla pe locul 6 in topul peliculelor cu cele mai mari incasari in 2009. Filmat la Bangkok, The Hangover 2 a devenit cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor, cu incasari de 86,5 milioane de dolari dupa  doar primul weekend. Aceastea au urcat pana la 580 de milioane de dolari vara trecuta.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies