Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harisson Ford a vorbit pentru prima data despre incidentul aviatic prin care a trecut. Pe cine a dat vina pentru aterizarea ratata

Actorul american Harrison Ford, care detine licenta de pilotaj, si-a facut mea culpa pentru ca in februarie a aterizat cu avionul sau usor pe spatiul destinat taxiurilor, spunand ca el este "fraierul" care a ratat pista, conform unei inregistrari audio data publicitatii, a scris Reuters.
Harisson Ford a vorbit pentru prima data despre incidentul aviatic prin care a trecut. Pe cine a dat vina pentru aterizarea ratata

Discutia cu controlorul de trafic a decurs astfel: "Buna! Sunt Husky Eight-Niner Hotel Uniform", s-a identificat Ford. "Eu sunt fraierul care a aterizat in parcarea pentru taxiuri".


Vedeta din "Star Wars" si "Indiana Jones" si-a dat seama ca a ratat pista si a explicat controlorului de trafic ca a fost incurcat de doua avioane.


In inregistrarea data publicitatii de Federal Aviation Administration, controlorul de trafic aerian i-a cerut lui Ford sa se identifice, asigurandu-l ca ce a facut nu este "mare lucru".


"Este mare lucru pentru mine", a raspuns actorul.


Harrison Ford, in varsta de 74 de ani, care detine licenta de pilot, a primit permisiunea de a ateriza cu avionul sau, pe 13 februarie, pe aeroportul John Wayne din comitatul Orange din California.


Starul hollywoodian a confundat pista de aterizare si a coborat pe o pista paralela, zburand la mica distanta deasupra unui avion al companiei American Airlines, la bordul caruia se aflau 110 pasageri si care astepta permisiunea de a decola.


Harrison Ford a fost implicat de-a lungul timpului in mai multe incidente aviatice.


In 2015, actorul a suferit rani destul de serioase dupa ce avionul pe care il pilota - un model vintage - s-a prabusit pe un teren de golf din Los Angeles.
In 1999, Harrison Ford a efectuat o aterizare fortata cu elicopterul, in timpul unui zbor de instructie, in Los Angeles. Atat actorul, cat si instructorul lui au scapat nevatamati.


Starul de cinema a suferit accidentari si in afara cabinei de pilotaj. In 2014, actorul si-a fracturat un picior in timpul filmarilor de la o scena pentru cel mai recent film din seria ”Star Wars”, dupa ce a fost prins sub o usa hidraulica, in interiorul unei replici a celebrei nave spatiale Millennium Falcon din aceasta franciza cinematografica.


Harrison Ford a inceput sa ia lectii de pilotaj aerian dupa ce a trecut de varsta de 50 de ani si detine mai multe avioane.


Harrison Ford, nascut pe 13 iulie 1942, este un actor american, care a devenit celebru pe plan mondial cu rolurile principale interpretate in francizele cinematografice ”Razboiul stelelor” si ”Indiana Jones”. Starul hollywoodian s-a remarcat si in alte filme de succes, precum ”Apocalipsul acum”, ”Vanatorul de recompense”, ”Evadatul” si ”Air Force One”.Modifică setările cookies