marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford si Gary Oldman se reintalnesc dupa 15 ani de la Air Force One, in thrillerul Paranoia

Dupa 15 ani de la celebrul Air Force One, in care Harrison Ford ii spunea  "Get off my plane" lui Gary Oldman, cei doi mari actori se reintalnesc pe marile ecrane in thrillerul Paranoia.

Harrison Ford si Gary Oldman se reintalnesc dupa 15 ani de la Air Force One, in thrillerul Paranoia

Panoia este un thriller regizat de Robert Luketi, adaptat dupa romanul scris de Joseph Finder. Pana in acest moment, distributia este una de vis formata din nume ca Liam Hemsworth, Harrison Ford, Gary Oldman, Josh Holloway dar si noua iubita a lui Johnny Depp, Amber Heard.
 

Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tanar care aspira catre o cariera tot mai inalta intr-o compania mare de telecomunicatii, Wyatt Corporation. Insa, dupa o greseala majora, acesta ajunge sa fie santajat de temutul presedinte al companiei, Nicholas Wyatt (Gary oldman). Wyatt il va obliga pe Adam sa lucreze pentru compania rivala, condusa de fostul mentorl al lui Wyatt, Jock Goddard (Harrison Ford) si sa fie spion in favoarea Wyatt Corporation.  In timp ce descopera o viata luxoasa, plina de avantaje si de stralucire, Adam trebuie sa se lupta sa scape cu viata dintr-un santaj periculos.

 

Paranoia va fi produs de Reliance Entertainment si distribuit de Relatively si urmeaza sa intre in cinematografele din SUA pe 27 septmebrie 2013.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies