marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hasta la vista, baby! Motivul pentru care studiourile Paramount au amanat viitoarele filme din serie: care este viitorul francizei Terminator

Urmatorul film din seria Terminator a fost scos din programul studiourilor Paramount si momentan, nu are o alta data de lansare.

Hasta la vista, baby! Motivul pentru care studiourile Paramount au amanat viitoarele filme din serie: care este viitorul francizei Terminator

Viitorul francizei Terminator este sumbru. Dupa ce Genisys a esuat sa ii convinga pe critici si nici fanii n-au fost multumiti de film, cei de la Paramount s-au chinuit sa ascunda faptul ca urmatoarele filme sunt in pericol.

 

Insa, acum au luat decizia de a scoate de tot din lista viitoarelor productii. Astfel, cei de la Paramount au inlocuit lansarea urmatorului film din serie cu un spin-off la serialui Baywatch. Pe 19 mai 2017, se va lansa "Baywatch" cu Dwayne Johnson, desi aceasta era data initiala a urmatorului film Terminator, scriu cei de la IndieWire.

 

 

Deci, care este viitorul francizei Terminator? Conform presei straine, in 2018 drepturile ar trebui sa revina la James Cameron, regizorul care a lansat oficial franciza. Insa, este neclar ce se va intampla si daca urmatoarele continuari de la Genisys vor mai aparea.

 

Potrivit portalului de specialitate Rottentomatoes filmul nu s-a bucurat la lansare de un feedback extraordinar din partea publicului, numai 25% dintre opinii fiind favorabile. Nici incasarile nu sunt stralucite, tinand cont ca era marketat ca un blockbuster cu potential urias. La un buget de 155 de milioane de dolari, filmul a incasat la nivel mondial 440 de milioane de dolari, mult sub asteptarile producatorilor.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies