marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

HBO anuleaza serialul ”Vinyl” dupa difuzarea unui singur sezon. De ce a dezamagit unul dintre serialele cu care producatorii sperau sa dea o noua lovitura

Directorii postului de televiziune HBO au anuntat, miercuri, ca au renuntat la planurile de a produce al doilea sezon din ”Vinyl”, un serial inspirat din industria muzicala a anilor 1970, ai carui producatori executivi sunt Martin Scorsese si Mick Jagger, informeaza Variety.com.

HBO anuleaza serialul Vinyl dupa difuzarea unui singur sezon. De ce a dezamagit unul dintre serialele cu care producatorii sperau sa dea o noua lovitura

Aceasta drama rock 'n' roll, in care Bobby Cannavale joaca rolul directorului dependent de droguri al unei case de muzica din New York-ul anilor 1970, a avut premiera pe postul HBO in februarie, iar directorii televiziunii au fost atat de impresionati de feedback-ul primit de la telespectatori dupa difuzarea primului episod incat, in mod surprinzator, au anuntat imediat ca vor produce al doilea sezon pentru ”Vinyl”, conform News.ro
 

Totusi, pe masura ce episoadele din primul sezon au fost difuzate, audientele au fost dezamagitoare, iar managerii de la HBO au anuntat, miercuri, ca au anulat serialul, renuntand la planurile de a produce al doilea sezon al acestuia.
”Dupa ce am analizat cu atentie, am decis sa nu facem un al doilea sezon pentru «Vinyl». Bineinteles, nu a fost o decizie usoara. Avem mare respect pentru echipa de creatie, pentru actorii din distributie si pentru munca lor si pasiunea pe care au pus-o in acest proiect”, au declarat managerii de la HBO.

Vestea despre anularea show-ului TV a venit la doua luni dupa ce producatorul executiv Terence Winter a fost concediat din aceasta functie. Scott Z. Burns si Max Borenstein au fost alesi pentru a scrie scenariul celui de-al doilea sezon al serialului, insa aceste planuri au esuat in cele din urma.

”Vinyl” este un proiect care a petrecut mult timp in asteptare pe agendele de lucru ale lui Scorsese si Jagger, al carui fiu James a aparut in show, in rolul solistului unei trupe fictive de punk, The Nasty Bits.

Din distributia serialului ”Vinyl” au mai facut parte actori precum Olivia Wilde, Ray Romano si Jack Quaid.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies