marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

HBO si Ben Stiller fac echipa pentru prima data: Alan Alda, dupa 30 de ani de la M.A.S.H, intr-un nou serial ambitios

HBO pregateste un nou proiect plin de staruri, cu care sa cucereasca publicul. Ben Stiller va regiza si va juca in episodul pilot al noului serial All Talk si se va implica si ca producator executiv.

HBO si Ben Stiller fac echipa pentru prima data: Alan Alda, dupa 30 de ani de la M.A.S.H, intr-un nou serial ambitios

All Talk are la baza un roman scris de Jonathan Safran Foer, cunoscut pentru cartea Extremly Loud and Incredible Close, dupa care s-a facut filmul cu acelasi nume din 2011, cu Tom Hanks si Sandra Bullock in rolurile principale.

Alan Aldan, actorul care a cucerit pe toata lumea in anii '70 cu celebrul serial M.A.S.H, este si el in negocieri cu HBO pentru a aparea in serial intr-un rol principal.  Daca accepta, acesta ar fi primul sau rol constant intr-un serial de la M.A.S.H incoace. Alda a mai aparut pe micile ecrane in seriale ca Spitalul de Urgenta sau West Wing, insa numai pentru cateva episoade. Proiectul are parte de producatori de top printre care Ben Stiller, Scott Rudin, Eli Bush si Jonathan Safran Foer.

Foer, care va semna si scenariul, a descris All Talk ca "un serial indraznet din punct de vedere politic, sexual,cultural si intelectual" si se va centra in jurul vietii de zi cu zi a unei familii de evrei din Washington.

"Ben Stiller este in continuare un adevarat star si un actor extrem de talentat, care are o abilitate extraordinara de a aduce la viata proiecte inedite prin creativitatea sa" a spus Michael Lombardo, director de programe al postului HBO.

"De la blockbustere si pana la filme independente sau spectacole pe Broadway, tot ceea ce face Ben Stiller este extraordinar. Am fost extrem de bucurosi atunci cand a acceptat sa se ocupe de proiectul inspirat din opera extraordinara a lui Jonathan Safran Foer" a mai adaugat Lombardo.

Filmarile pentru episodul pilot  vor incepe in toamna, insa nu se stie exact cand anume va fi difuzat.

Ben Stiller pregateste pentru 2012 nu mai putin de 6 filme, printre care si comedia Neighbourhood Watch, in care va juca alaturi de Jonah Hill si Vince Vaughn, care se va lansa in vara,  isi va imprumuta vocea pentrua  treia oara in Madagascar: Europe's Most Wanted si va aparea in drama-comedie While We're Young, unde ii va intalni pe Jesse Eisenberg si Naomi Watts.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies