marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Heath Ledger cunoaste imortalitatea alaturi de Dr. Parnassus

La fix un an de la tragica disparitie a lui Heath Ledger, regretatul actor va putea fi admirat pentru ultima data pe marile ecrane, odata cu premiera grandiosului film Dr. Parnassus, din 22 ianuarie.

Heath Ledger cunoaste imortalitatea alaturi de Dr. Parnassus

Cea mai recenta creatie a legendarului regizor Terry Gilliam - cel care a regizat si: Monty Python and the Holy Grail, Twelve Monkeys (Armata celor 12 maimute) si Brazil -Dr. Parnassus reuneste in rolurile principale nume impresionante ale cinematografiei precum: Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrel si Christopher Plumer.

Regizorul isi aminteste cu nostalgie despre momentul in care Heath Ledger s-a alaturat proiectului: ,,Intr-o zi, Heath mi-a strecurat un biletel in care ma intreba daca poate sa-l interpreteze pe Tony”, declara Terry Gilliam. Tot el a mai completat: ,,am permis mai multe improvizatii la filmul acesta decat la orice alt film pe care l-am mai facut vreodata si totul a inceput pentru ca Heath avea atat de multe idei si dialoguri revigorante si pentru ca a fost incredibil de rapid si inventiv”.

O poveste fantastica, situata la limita inimaginabilului, Dr. Parnassus te invita intr-o captivanta si exploziva cursa impotriva timpului. Inzestrat de secole cu puterea de a controla imaginatia altora, Dr. Parnassus este blestemat sa pastreze un secret intunecat. Si-a castigat nemurirea facand pariuri cu diavolul, Mr. Nick, promitandu-i acestuia primul nascut. Acum fiica lui Parnassus are 16 ani si diavolul a venit sa-si ia premiul. Pentru a-l impiedica, Parnassus il provoaca pe Mr. Nick: cine seduce primul 5 suflete castiga si ia totul.

Infrunta-ti imaginatia si accepta noua provocare a celebrului regizor Terry Gilliam, Dr. Parnassus, o capodopera moderna, din 22 ianuarie in cinematografe.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies