marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Helen Mirren detesta comediile romantice

Helen Mirren, actrita in varsta de 64 de ani premiata cu un Oscar pentru rolul din “The Queen”, marturiseste ca nu este un fan al comediilor romatice.

Helen Mirren detesta comediile romantice

articole relationate

Nu prea imi plac comediile romantice si urasc sa vorbesc despre sentimente, deci sunt ca un barbat deghizat. Nici macar nu-mi place sa vad persoane care se saruta in filme”, a declarat artista.

Vedeta lucreaza in prezent la filmul “Love Ranch” unde o va interpreta pe proprietara primului bordel deschis legal in statul Nevada. Helen a acceptat rolul pentru ca sotul sau, Taylor Hackford, dorea foarte mult sa regizeze productia.

Helen a declarat pentru publicatia Collider: "Am crezut ca e o poveste foarte buna. Cand sotul meu mi-a spus despre ce e vorba si ca este o intamplare reala, ca s-a petrecut cu adevarat, am fost extrem de impresionata. M-am intrebat de ce n-am mai auzit niciodata despre asta. E o poveste uimitoare, superba si dramatica. E incredibil”.

Putinele scene de dragoste pe care a trebuit sa le filmeze pentru "Love Ranch" au fost indeajuns pentru star.Astfel, pelicula are exact gradul de romantism pe care venerabila actrita il suporta.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies