marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Helena Bonham Carter si Ralph Fiennes au parte de transformari spectaculoase in primul trailer pentru Great Expectations

Regizorul Mike Newell nominalizat la Oscar pentru "Four Weddings and A Funeral" a reunit vedetele din Harry Potter pentru o noua ecranizare a romanului Marile Sperante al lui Charles Dickens. 

Helena Bonham Carter si Ralph Fiennes au parte de transformari spectaculoase in primul trailer pentru Great Expectations

Astazi a fost lansat primul trailer pentru filmul care ii are in distributie pe Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jeremy Irvine, Holliday Grainger, Robbie Coltrane, Jason Flemyng si Sally Hawkins. Helena Bonham Carter si Ralph Fiennes atrag toata atentia in primele imagini.


Povestea orfanului Pip, crescut de o sora cruda si transformat in gentleman de un binefacator necunoscut si istoria sa de dragoste cu frumoasa Estella este readusa pe marile ecrane de crema actorilor britanici.


Filmul Great Expectations va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto. Produs de BBC si turnat in Anglia filmul promite sa captureze in intregime universul lui Charles Dickens, desi regizorul a anuntat ca finalul peliculei va fi usor modificat fata de povestea originala.


Orfanul Pip care patrunde cu ajutorul banilor intr-o lume viciata ce-i da peste cap sistemul de valori este interpretat de Jeremy Irvine (War Horse), dupa ce Alex Pettyfer a refuzat rolul.


Helena Bonham Carter o interpreteaza pe domnisoara Havisham - fata batrana si acra, care a fost parasita in fata altarului de catre logodnic si a ramas timp de cateva decenii imbracata in rochia de mireasa. Tanara englezoaica Holliday Grainger (The Borgias) o joaca pe glaciala, eleganta si sofisticata Estella, in timp ce Ralph Fiennes apare in rolul fostul puscarias Magwitch.


Filmul se va lansa in cinematografe in Anglia pe 30 noiembrie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies