marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Helena Bonham Carter va juca intr-o ecranizare a basmului Cenusareasa. Ce actrita celebra va avea rolul principal

Helena Bonham Carter va deveni zana cea buna intr-o ecranizare a basmului Cenusareasa, ce va fi realizata de studiourile Disney si regizata de Kenneth Branagh.

Helena Bonham Carter va juca intr-o ecranizare a basmului Cenusareasa. Ce actrita celebra va avea rolul principal

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, rolul Helenei Bonham Carter va avea o importanta mai mare decat cel din versiunea animata a aceluiasi basm, produsa de Disney in anii 1950.

 

In noua ecranizare, rolul Cenusaresei va fi jucat de Lily James, devenita cunoscuta gratie serialului Downton Abbey, iar Printul va fi interpretat de Richard Madden, un actor care este celebru pentru rolul din Game of Thrones. 

 

Din distributia acestui film face parte si celebra actrita Cate Blanchett, care va juca rolul mamei vitrege a Cenusaresei, urmand ca Sophie McShera si Holliday Grainger sa le intruchipeze pe cele doua surori vitrege ale Cenusaresei.

 

 

Filmarile vor debuta in luna septembrie la Londra, iar productia va fi lansat de Craciun, in 2014.

 

Helena Bonham Carter a fost nominalizata la premiile Oscar in 1998, pentru rolul sau din The Wings of Dove, si in 2011, pentru rolul din The King Speech. Actrita britanica s-a remarcat si in alte filme bine primite de public si de criticii de specialitate, precum Camera cu vedere, Planeta maimutelor, Fight Club, Pestele cel mare, Harry Potter si Ordinul Phoenix, Harry Potter si Printul Semipur, Harry Potter si Talismanele Morţii, Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street si Alice in Tara Minunilor.

 

 

Actrita britanica va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in The Lone Ranger, produs tot de studiourile Disney, in care joaca alaturi de Johnny Depp si Armie Hammer.


sursa: mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies