marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Henry Cavill, din Superman și The Witcher, i-a vrăjit pe votanți și a fost desemnat cel mai chipeș bărbat din lume în 2022

Sondajul anual pentru alegerea celui mai frumos bărbat din lume, realizat de platforma TC Candler, l-a desemnat câștigător pe „Superman“ pentru anul 2022.

Henry Cavill, din Superman și The Witcher, i-a vrăjit pe votanți și a fost desemnat cel mai chipeș bărbat din lume în 2022
Actorul britanic Henry Cavill, care a anunțat recent că nu va mai juca rolul lui Superman, a fost favoritul celor care au votat în sondajul annual al TC Candler. Anul acesta, organizația a selectat cei mai frumoși 100 de bărbați dintr-un total de 160.000 de candidați, iar "peste 50 de țări sunt reprezentate pe listă, un număr care pare să crească în fiecare an, pe măsură ce participarea crește și se extinde; această diversitate se bazează în mare măsură pe sugestiile publicului din aproape toate colțurile lumii.

Locul al doilea a fost ocupat de Hyunjin, membru al grupului k-pop Stray Kids, în timp ce locul al treilea a fost ocupat de actorul american Timothée Chalamet.

Anul acesta nu a fost, totuși, cel mai bun pentru Henry Cavill, deoarece actorul a fost lăsat pe dinafară din două dintre cele mai importante proiecte ale sale: „The Witcher“, serialul în care a jucat timp de două sezoane, și implicarea sa în universul DC în rolul lui Superman.

Pe Instagram, actorul a postat o declarație în care a explicat că, în urma unei întâlniri cu James Gunn și Peter Safran, povestea sa cu Superman s-a încheiat. „După ce studioul mi-a spus să anunț întoarcerea mea în octombrie, înainte de angajarea lor, această veste nu este cea mai ușoară, dar asta e viața“, a comentat actorul. „James și Peter au un univers de construit. Le urez lor și tuturor celor implicați în noul univers mult noroc și cele mai fericite averi“, a adăugat el. Tambipé le-a mulțumit celor care l-au sprijinit în perioada în care a lucrat la DC. „A fost o călătorie distractivă cu voi toți, înainte și în sus“, a conchis el.


FOTO: Instagram


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies