marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hilary Duff a devenit mama. Uite ce nume are primul ei copil

Actrita si cantareata americana Hilary Duff a devenit mama pentru prima data, dupa ce a adus pe lume un baietel marti.

Hilary Duff a devenit mama. Uite ce nume are primul ei copil

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


"Bine ai venit pe lume, Luca Cruz Comrie! Marti seara, am devenit fericitii parinti ai unui baietel frumos si sanatos, care a cantarit la nastere 3,4 kilograme!", au anuntat actrita si sotul ei, Mike Comrie, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

Hilary Duff, in varsta de 24 de ani, a anuntat in august 2011 ca era insarcinata cu primul ei copil.Hilary Duff si Mike Comrie, un jucator canadian de hochei pentru Pittsburgh Penguins, in varsta de 31 de ani, s-au casatorit in august 2010.


Duff a devenit cunoscuta prin intermediul emisiunii televizate "Lizzie McGuire", difuzata de Disney Channel/ ABC Kids. Ea a jucat si in filme precum "Western True Women" (1997), "Casper" (1998) si "Soul Collector" (1999). Cel mai recent film al sau, "Provinces of Night", a aparut pe marile ecrane in 2011.


In anul 2002, Hilary Duff a decis sa urmeze o cariera muzicala. Astfel, ea a debutat cu melodia "Santa Claus Lane", selectata pentru coloana sonora a filmului "The Santa Claus 2" si inclusa in albumul cu acelasi titlu. Cel mai recent album al sau dateaza din 2009.

 

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies