marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hilary Swank, cu burtica de gravidă pe covorul roşu, la cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur

Pentru prima oară mamă, la 48 de ani, actriţa a participat la gală împreună cu soțul său, Philip Schneider.

Hilary Swank, cu burtica de gravidă pe covorul roşu, la cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur
Hilary Swank și-a dorit dintotdeauna să devină mamă, dar a durat ceva până când dorința ei a devenit realitate. Spre finele lui 2022, actrița a anunțat încântată că se pregătește să devină mamă pentru prima dată. „Este ceva ce mi-am dorit de mult timp. Voi fi mamă. Și nu doar de unul, ci de doi“, spunea ea în exclusivitate, în luna octombrie, pentru emisiunea „Good Morning America“. 
 
Viitoare mămică de gemeni, Hilary Swank a defilat mândră cu burtica ei de gravidă pe covorul roşu al galei Globurilor de Aur. Cu atât mai mult cu cât a şi fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă într-un serial dramă, pentru prestaţia sa din „Alaska Daily“.

Actrița radiază de fericire și a optat pentru o rochie verde, cu funde negre, care i-a lăsat burtica la vedere, dar i-a conferit şi lejeritate.


 
Hilary Swank s-a căsătorit cu producătorul Philip Schneider de patru ani și în doar trei luni vor deveni părinți. Cei doi soți sunt extrem de îndrăgostiți și au arătat acest lucru inclusiv pe covorul roșu de la Beverly Hills Hotel din Los Angeles, locația care a găzduit a 80-a ediție a Globurilor de Aur. 

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies