marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 52 de ani de la Psycho, se fac doua filme despre viata lui Alfred Hitchcock. Uite ce actori senzationali vor juca in ele

In 2012 se pregatesc doua filme despre viata marelui regizor Alfred Hitchcock. Unul produs de BBC cu Toby Jones in rolul lui Alfred Hitchcock si cu Sienna Miller  in rolul actritei Tippi Hedren (cunoscuta pentru rolul din The Birds) si unul produs de Fox Searchlight cu Anthony Hopkins in rolul lui Hitchcock.

La 52 de ani de la Psycho, se fac doua filme despre viata lui Alfred Hitchcock. Uite ce actori senzationali vor juca in ele

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


Filmul The Girl produs si difuzat de BBC va arata modurile in care Hitchcock (61 de ani) incerca sa controleze viata actritei Tippi Hedren de 31 de ani, care a devenit un star in filmul "Pasarile/ The Birds". Aceasta lupta continua intre cei doi le-a distrus, in final, carierele.

Tippi a suferit in tacere foarte mult timp dar, cand presiunile lui Hitchcock, care ii spunea ca nu va evolua in cariera decat daca va raspunde avansurilor sale sexuale, au ajuns la apogeu, actrita a renuntat la proiectele comune cu artistul. Recent BBC a lansat o prima imagine cu Sienna Miller in rolul lui Hedren si cu Toby Jones in rolul lui Hitchcock.
 

Drama biografica Alfred Hitchcock and the Making of Psycho se va lansa in 2013 si are o distributie senzationala: Anthony Hopkins e Hitchock, Helen Mirren este nevasta sa Alma Reville, James D'Arcy e Anthony Perkins, iar Scarlett Johansson e Janet Leigh. Ieri producatorii au anuntat ca Jessica Biel va face si ea parte din distributie interpretand-o pe actrita Vera Miles.

Filmul regizat de Sacha Gervasi va relata experientele traite de Hitchcok in timpul filmarilor pentru thrillerul "Psycho" la sfarsitul anilor '50. Scenariul este semnat de John McLaughlin, iar producatorii sunt Ivan Reitman, Joe Medjuck si Tom Pollack, prin Montecito Picture Company, alaturi de Tom Thayer.


"Psycho" a devenit aproape instantaneu un clasic al genului atunci cand a fost lansat, in 1960, si multi pasionati de cinematografie il considera drept cel mai bun film regizat de cineastul britanic. Acest film de groaza a beneficiat de trei continuari si de un remake realizat in 1999.


Sienna Miller in rolul lui Hedren si cu Toby Jones in rolul lui Hitchcock.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies