marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hitchcock: Scarlett Johansson, Helen Mirren si Jessica Biel, cele 3 femei din spatele lui Psycho

Au devenit aproape de nerecunoscut. Atat de mult s-au schimbat Scarlett Johansson si Jessica Biel in noul lor film Hitchcock, unde interpreteaza doua actrite celebre al anilor '50-'60. Ieri cele doua vedete au fost prezente in New York la premiera filmului regizat de Sacha Gervasi, premiera de la care a fost absent  tocmai starul  - Hitchcock interpretat de Anthony Hopkins. 

Hitchcock: Scarlett Johansson, Helen Mirren si Jessica Biel, cele 3 femei din spatele lui Psycho

Alfred Hitchcock este unul dintre cei mai respectati si influenti regizori din toate timpurile, insa sunt inca multe lucruri pe care nu le stim despre el. Regizat de Sacha Gervasi, Hitchcock ce va avea premiera in Romania pe 22 februarie 2013, aduce o distributie plina de stele ca Scarlett Johansson, Anthony Hopkins, Helen Mirren, Jessica Biel, Michael Stuhlbarg, Toni Collette, Danny Huston si James D'Arcy. Filmul a furat deja atentia criticilor si a cinefililor si promite sa aduca pe marile ecrane povestea nespusa a chinurilor lui Hitchcock de a face o capodopera: Psycho.

 

Behind every Psycho is a great woman spune motto-ul filmului. De aceasta data sunt insa 3 femei. Fara Anthony Hopkins, Scarlett Johansson, Helen Mirren si Jessica Biel, cele 3 femei din viata lui Alfred Hitchcock in filmul lui Gervasi, au fost in centrul atentiei pe covorul rosu. Scarlett interpreteaza rolul luI Janet Leigh, o actrita din anii '60, care a jucat rolul principal in "Psycho" si care este mama lui Jamie Lee Curtis. Jessica Biel este Vera Miles, o alta actrita care a aparut in "Psycho", dar si in alte pelicule ale lui Alfred Hitchock, fiind una dintre muzele cineastului britanic. Helen Mirren a intrat in pielea Almei Reville, producatoare de film si nevasta lui Hitchcock.

 

Psycho aduce povestea unei functionare pe nume Marion Crane (Janet Leigh) din Phoenix care s-a saturat de modul ei de viata si fura 40.000 de $. Aceasta fuge din oras si se opreste la The Bates Motel. Motelul este ingrijit de un barbat tanar taciturn, Norman Bates (Anthony Perkins), care pare a fi dominat de mama sa. Filmul lui Hitchcock a fost inspirat de romanul omonim al lui Robert Bloch, la randul sau inspirat de fapte reale: Ed Gein, criminalul in serie care a constituit modelul personajului Norman Bates, traise la doar cativa zeci de kilometri distanta de casa scriitorului. Atat Gein, cat si Bates, fusesera dominati de personalitatea tiranica a mamelor lor, amandoi sufereau de sindromul personalitatii multiple si adorau sa se imbrace in lenjerie intima de dama.

Hitchcock va aduce pe marile ecrane povestea realizarii lui Psycho. In Romania filmul va putea fi vizionat din 22 februarie 2013.

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies