marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Holland Taylor, una dintre cele mai distinse actrite americane de teatru, nu regreta ca nu s-a maritat niciodata. Cum arata in tinerete bunica din Two and a Half Men

Mai sunt doua episoade pana la finalul sezonului 9 din Doi barbati si jumatate iar fanii se bucura ca in ultimele episoade au putut-o vedea mai mult pe Holland Virginia Taylor sau bunica Evelyn Harper, probabil cel mai simpatic personaj al sitcomului dupa plecarea lui Charlie Sheen.

Holland Taylor, una dintre cele mai distinse actrite americane de teatru, nu regreta ca nu s-a maritat niciodata. Cum arata in tinerete bunica din Two and a Half Men

articole relationate

Venerabila actrita de 69 de ani, castigatoare a unui Emmy si nominalizata de 6 ori pentru seriale ca Two and a Half Men" (2003), "The Lot" (1999) si "The Practice" (1997) nu regreta ca nu s-a maritat si nu a avut copii niciodata.

Cariera actritei nascuta in Pennsylvania, pe 14 ianuarie 1943 a inflorit pe cand aceasta avea 30 de ani si astazi este cunoscuta ca o respectata artista de teatru si televiziune.


"Sunt fericita asa cum sunt. Nu am fost genul care sa se marite. Asta nu a intrat niciodata in script" a declarat actrita in acest an cu putin inainte de a implini 69 de ani.


In tinerete a studiat dansul, stepul si baletul, a terminat teatrul la Bennington College, absolvind in 1964, inainte de a se muta la New York pentru a deveni actrita, atunci avea 22 de ani. In  anii '60, '70 si '80 a jucat in numeroase piese de teatru pe Broadway si Off-Broadway si a fost numita de critici una dintre cele mai talentate, gratioase si elegante actrite din teatrul american.

Holland Taylor in 1980 in  "Bosom Buddies" unde juca rolul sefei sexy a lui Tom Hanks, serialul care l-a facut popular pe cunoscutul actor.


Printre rolurile din televiziune care merita mentionate sunt: Ruth Dunbar in Bosom Buddies, sotia senatorului (Margaret Powers) in serialul lui Norman Lear The Powers That Be, Judecatorul Roberta Kittleson in The Practice si Evelyn Harper in Two and a Half Men. In 2011, actrita a scris piesa de teatru Ann despre fostul guvernator de Texas, Ann Richards unde a interpretat si rolul principal.

Actrita a cucerit audientele in ultimii ani cu rolul carismaticei mame a lui Charlie Sheen si Jon Cryer in Two and a Half Men

"A fost foarte dureros pentru mine sa-l vad pe Charlie (Sheen) in acea situatie dureroasa si periculoasa din cauza drogurilor"  a declarat actrita despre Charlie Sheen adaugand ca este bucuroasa ca actorul a reusit sa depaseasca momentul.


Holland Taylor la 69 de ani


Sursa  foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies