marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hollywood-ul face un film nou despre Facebook: echipa care a creat Lebada Neagra aduce o noua poveste intunecata

Darren Aronofsky, nominalizat la Oscar in 2010 pentru regia dramei Lebada Neagra va produce un thriller ce are ca punct de plecare Facebook-ul, scrie Variety.

Hollywood-ul face un film nou despre Facebook: echipa care a creat Lebada Neagra aduce o noua poveste intunecata


XOXO este titlul povestii comparata cu Fatal Attraction in era Facebook-ului. Filmul se va centra aventurile unui director executiv, logodit care este prins in mrejele unei relatii online, dusa bineinteles pe Facebook, unde intalneste o femeie care va avea consecinte devastatoare asupra vietii eroului.


Thrillerul XOXO este scris de Mark Heyman cel care a stat in spatele scenariului de la Lebada Neagra cu Natalie Portman, Mila Kunis si Vincent Cassel. Filmul va fi regizat de George Nolfi care a debutat anul trecut cu The Adjustment Bureau.


XOXO nu are inca o distributie iar producatorii de la Lionsgate au anuntat ca nu se va lansa mai devreme de 2014. Luna trecuta regizorul Darren Aronofsky care a semnat “Black Swan”, productia nominalizata la “Premiul Oscar, sau “Requiem for a Dream”, “The Fountain”, “The Wrestler”, care i-a adus un “Golden Globe” pentru cel mai bun actor lui Mickey Rourke, a inceput, in Islanda, filmarile, ce vor fi continuate la New York, la pelicula “Noah” (Noe). Filmul este adaptarea istoriei din Vechiul Testament. Lumea macinata de pacatele oamenilor va fi purificata prin Potop.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies