Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Horatiu Malaele canta pentru prima data in cariera sa in Funeralii Fericite

Un proiect ambitios si o provocare dubla pentru maestrul Horatiu Malaele, filmul Funeralii fericite, pentru care este  atat regizor cat si protagonist, ajunge in premiera pe marile ecrane din 7 iunie, cand spectatorii vor avea ocazia sa il asculte pe actor cantand pentru prima data in cariera sa.

Horatiu Malaele canta pentru prima data in cariera sa in Funeralii Fericite


Cunoscut printre colegii sai ca fiind complet afon, Malaele n-a mai cantat niciodata pe o scena sau intr-un film. De data aceasta, a facut-o pentru cel mai nou proiect al sau, Funeralii fericite. A cantat fara retineri si scena i-a iesit atat de bine incat n-a mai fost nevoie de post-sincron.

 

In Funeralii fericite, Horatiu Malaele interpreteaza rolul lui Lionel, un roman reintors din Franta unde a lucrat in constructii, care lupta impotriva destinului si a propriului viitor. Cand o razie duminicala ii pune pe fuga din carciuma „La imigrantul fericit”, Lionel si cei doi prieteni ai lui descopera ca viata le-a rezervat o ultima surpriza. Acestia ajung langa un teren viran unde s-a instalat o tabara de tigani. Ca sa se distreze, cei trei platesc o tiganca sa le ghiceasca viitorul. Distractia incepe atunci cand femeia le prezice data exacta a mortii si modul in care vor muri.   

 

Aflat la cea de-a doua colaborare cu scenaristul Adrian Lustig, dupa filmul Nunta muta, Horatiu Malaele joaca in Funeralii fericite alaturi de actori de renume ca: Mihai Gruia Sandu, Igor Caras-Romanov, Alexandru Bindea, Dorina Lazar, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc si Antoaneta Zaharia.

 

Distribuita de MediaPro Distribution, comedia romaneasca Funeralii fericite va avea premiera pe 7 iunie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Arta (Targu-Mures), Cinema Unirea (Botosani).

 

 


 


Cele mai citite

(P) Păreri PEFOC - specialiștii recomandă o soluție spectaculoasă de încălzire și decor pentru acasă!
În ultimii ani, ne lăsăm tot mai mult influențați de trend-uri și ne umplem universul casnic cu lucruri mai mult sau mai puțin utile, care se dovedesc într-un final, doar un motiv de dezamăgire și pierderi inutile de bani, fără a ne servi interesului pentru o viață întreagă. Nu de puține ori, când cumpărăm ceva, o facem sub impulsul momentului, fără să ne dăm seama de inutilitatea produsului în care am investit.
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies