marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Horror-ul care a speriat o planeta intreaga revine: trailer pentru Hostel 3

Sony Pictures a lansat trailerul oficial pentru Hostel 3, al treilea film din seria Hostel, creata de Eli Roth in 2005 si care a dat nastere la una dintre cele mai terifiante francize de filme horror din istorie.

Horror-ul care a speriat o planeta intreaga revine: trailer pentru Hostel 3

Hostel 3 continua seria atrocitatilor care au inspaimantat o planeta intreaga.

Plot: Patru prieteni pleaca in Las Vegas la o petrecere a burlacilor. Barbatii sunt ademeniti de doua escorte super sexy, care le promit un dans de striptease daca sunt si ele invitate la petrecere. Insa bucuria lor nu va dura mult, cand isi dau seama ca prinsi intr-un joc al atrocitatilor si al torturii de catre membrii Elite Haunting Club, care planuiesc cel mai sadic show din oras.

Noul film este regizat de Scott Spiegel, cunoscut pentru pelicula From Dusk Till Dawn 2, iar scenariul este semnat de Michael D. Weiss, care a scris scenariul si pentru The Buttefly Effect 2.

Al treilea film contine scene si mai tulburatoare si ingrozitoare decat precedentele, conform producatorilor si promit un horror care ii va multumi pe fanii seriei.

Primul film a fost lansat in 2005 si a atras rapid comentarii negative din cauza violentei excesive si a scenelor de tortura incredibil de dure. Filmul a fost interzis in mai multe tari.

Insa Eli Roth, creatorul seriei nu este implicat in acest proiect. Din cauza incasarilor dezamagitoare pe care l-a avut al doilea film, Hostel 3 este lansat direct pe DVD in SUA.

 

 

 

 

 


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies