marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Horror-ul "Saw IV", pe primul loc in box office-ul nord-american

Doua filme de groaza au figurat la sfarsitul saptamanii trecute in fruntea box office-ului american, "Saw IV" si "30 Days of Night", seducand spectatorii avizi de senzatii tari in zilele care preceda Halloween-ul, informeaza AFP.
Horror-ul Saw IV , pe primul loc in box office-ul nord-american

articole relationate

A patra parte a seriei "Saw" s-a instalat pe primul loc in box office-ul nord-american, dupa ce a obtinut incasari de 32,1 milioane de dolari de vineri pana duminica. "Saw IV", in regia lui Darren Lynn Bousman, prezinta continuarea aventurilor lui Jigsaw si este dominat de rasturnari de situatie si enigme macabre.

Filmul de groaza "30 Days of Night", cu Josh Hartnett, despre niste vampiri care ataca un sat din Alaska ingropat in noaptea polara, a coborat de pe prima pe a treia pozitie in box office-ul nord-american la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a obtinut incasari de 6,7 milioane de dolari.

Intre cele doua filme de groaza s-a strecurat comedia romantica "Dan in real life", cu Juliette Binoche si Steve Carell, care a obtinut incasari de 12,1 milioane de dolari in primele trei zile de la lansarea pe marile ecrane din America de Nord. Regizat de Peter Hedges, lungmetrajul prezinta povestea unui jurnalist vaduv, tata a trei fete, care se indragosteste de iubita fratelui sau.

Comedia "The Game Plan", despre un jucator profesionist de fotbal american cu o viata tulbure, care descopera ca are o fiica in varsta de 7 ani, s-a situat pe locul al patrulea, cu incasari de 6,3 milioane de dolari. In cele cinci saptamani de la lansarea pe marile ecrane, productia Disney a incasat peste 77 de milioane de dolari.

Pe locul al cincilea s-a situat "Why did I get married", o comedie despre casnicie cu cantareata americana Janet Jackson, care a obtinut incasari de 5,7 milioane de dolari in cea de-a treia saptamana de la lansarea pe marile ecrane in America de Nord.

Pe locul al saselea in box office-ul nord-american s-a situat "Michael Clayton", un film in care George Clooney joaca rolul unui barbat angajat de o firma de avocatura pentru a rezolva o conspiratie, ce a obtinut incasari de 5 milioane de dolari.

Filmul cu care Ben Affleck a debutat ca regizor, "Gone baby gone", cu Morgan Freeman si Casey Affleck, povestea rapirii unei fetite, s-a situat pe locul al saptelea in box office-ul nord-american, dupa ce a obtinut incasari de 3,9 milioane de dolari in cea de-a doua saptamana de la lansarea pe marile ecrane.

Comedia sportiva "The Comebacks", a carei actiune se situeaza in lumea fotbalului american, este ocupanta locului al optulea (3,5 milioane de dolari) si este urmata in top de drama "We Own the Night", in regia lui James Gray, cu Mark Wahlberg si Joaquin Phoenix, care a avut incasari de 3,4 milioane de dolari.

"The Nightmare Before Christmas 3-D", un film de animatie al regizorului Tim Burton, remake al lungmetrajului cu acelasi titlu lansat in 1993, s-a situat pe locul al zecelea, cu incasari de 3,3 milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies