marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

House of Cards a schimbat regulile in entertainment: filmele si serialele online vor fi recunoscute de sindicatele regizorilor si scenaristilor americani

House of Cards, serialul produs si difuzat pe platforma online Netflix, a schimbat definitiv regulile in industra de entertainment, dupa ce a fost nominalizat la noua Premii Emmy. Mai mult, aceste productii online vor putea intra in mariile competitii, anunta L.A. Times.


VEZI SEZONUL UNU DIN HOUSE OF CARDS pe VOYO.RO!

House of Cards a schimbat regulile in entertainment: filmele si serialele online vor fi recunoscute de sindicatele regizorilor si scenaristilor americani

Din 20 Februarie, Voyo prezintă “House of Cards – Culisele Puterii”, sezonul 2. Disponibil pe www.voyo.ro , în acelaşi timp cu difuzarea din America!


Productia online de filme si seriale va fi de acum inainte eligibila la premiile decernate de Sindicatul regizorilor americani si de Sindicatul scenaristilor americani, ca urmare a succesului repurtat de serialul "House of Cards", nominalizat la noua categorii la premiile Primetime Emmy 2013.
 

VEZI SEZONUL UNU DIN HOUSE OF CARDS pe VOYO.RO!
 

"Ca o recunoastere a numarului tot mai mare de programe originale create pentru internet de membrii nostri si de echipele lor, continuturile online vor fi de acum inainte eligibile" la premiile decernate de Sindicatul regizorilor americani (Directors Guild of America/ DGA), a anuntat aceasta asociatie, conform publicatiei L.A. Times
 

Categoriile vizate includ mai ales "cea mai buna regie" - atat pentru seriale de televiziune dramatice, cat si pentru serialele de comedie -, "cea mai buna miniserie TV sau telefilm", "cel mai bun documentar" si "cel mai bun reality-show". Anuntul a fost facut de DGA la doar cateva zile dupa cel al Sindicatului scenaristilor americani (Writers Guild of America/ WGA), care a anuntat saptamana trecuta o serie de modificari aduse regulilor de eligibilitate pentru premiile sale anuale.

 

 

"Indiferent daca urmariti un program pe un ecran de televizor, online, pe un laptop sau pe un dispozitiv mobil, un scenariu excelent sau o poveste formidabila merita aceeasi recunoastere", au declarat intr-un comunicat Christopher Keyser si Michael Winship, directorii WGA.  "Aceste schimbari aduse regulilor de eligibilitate reflecta evolutia modelelor de distributie din industria de divertisment", au adaugat ei.

 

Din 20 Februarie, Voyo prezintă “House of Cards – Culisele Puterii”, sezonul 2. Disponibil pe www.voyo.ro , în acelaşi timp cu difuzarea din America!

 

Cele doua anunturi au fost facute in urma neasteptatului succes repurtat de "House of Cards", un serial creat si difuzat online de Netflix, un serviciu de inchiriere de filme pe baza de abonament, disponibile pe DVD sau in streaming (fara a fi descarcate) pe internet.  Acest serial inspirat din universul politicii, care il prezinta pe actorul Kevin Spacey in rolul unui politician american dispus la orice pentru a-si realiza scopurile, a fost nominalizat la noua categorii la editia din acest an a premiilor Primetime Emmy, considerate "Oscarurile televiziunii americane".
 

 

House of Cards urmareste parcursul liderului democrat al Camerei Reprezentantilor din Congres, Frank Underwood (Kevin Spacey). Noul presedinte ii promisese un post de Secretar de Stat, pe care ulterior i-l refuza. Razbunarea lui Frank se desfasoara pe parcursul celor 13 episoade ale primului sezon.

Despre rolul pe care il interpreteaza, Kevin Spacey considera ca Francis este un personaj foarte interesant pentru ca "el are grija sa duca lucrurile la bun sfarsit  - poate fi si extrem de diabolic - dar este foarte eficent." Iar serialul nu prezinta o versiunea idealizata a realitatii, ci tocmai prin faptul ca este extrem de onest, serialul va avea mare succes.

 

Programele produse pe internet sunt eligibile de sapte ani la premiile Emmy, insa niciun serial nu a atins pana acum stadiul nominalizarilor.

 

VEZI SEZONUL UNU DIN HOUSE OF CARDS pe VOYO.RO!

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies