marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

How I Met Your Mother s-a terminat: finalul unuia dintre cele mai iubite seriale a dezamagit milioane de fani, cum au reactionat dupa ce au vazut ultimul episod

Aseara, milioane de fani au urmarit cu sufletul la gura ultimul epsiod din How I Met Your Mother, unul dintre cele mai iubite si populare seriale din toate timpurile. Dupa 9 ani, aventurile celor 5 prieteni au ajuns la final.

How I Met Your Mother s-a terminat: finalul unuia dintre cele mai iubite seriale a dezamagit milioane de fani, cum au reactionat dupa ce au vazut ultimul episod

 


Comedia sentimentala produsa de CBS a ajuns la final, dupa noua sezoane in care protagonistul a spus povestea despre "How I Met Your Mother". Putine comedii din istorie au avut parte de un final atat de dinamic precum acest serial. Misterul construit de cei de la CBS de-a lungul timpului a fost curmat brusc cu un element surpriza ce a starnit numeroase nemultumiri. Fanii au reactionat imediat pe Facebook si Twitter: "Este o gluma de 1 aprilie"? sau "E ca si cum 9 ani ne-am fi pregatit pentru finalul episodului pilot" au scris o partea dintre spectatori pe retele de socializare, conform Bussiness Insider.
 

 

Atentie, urmeaza spoilere pentru cei care n-au vazut ultimul episod!

 

 

Finalul seriei "How I Met Your Mother" a dezamagit numerosi fani. Dupa noua ani, aflam in sfarsit cum Ted Mosby a intalnit-o pe mama Tracy. De asemenea, aflam ca adevaratul motiv pentru care Ted spune copiilor aceasta varianta lunga a povestii in care mama acestora apare destul de putin.  Asa cum multi au anticipat, mama a murit cu ani in urma, iar Ted se straduia sa ceara copiilor permisiunea de a se muta, sase ani mai tarziu, cu matusa Robin.
 

 

 

Intr-un fel, nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca atractia lui Ted pentru Robin a fost intotdeauna in centrul serialului. Ultimul episod il surprinde pe Ted spunandu-le copiilor ca de fapt, aceasta este povestea despre cum a intalnit-o pe matusa Robin.  In timp ce copiii lui Tedd au putut accepta acest lucru, intorsatura neasteptata a semanat numeroase nemultumiri in randul fanilor.

 

 

Identitatea se stie de un an, de cand Cristin Milioti a fost distribuita in rolul mamei Tracy McConnell. Prima intalnire a cuplului si destinul femeii au fost subiectele pe seama carora s-au facut numeroase speculatii. Acum toate cartile au fost puse pe masa. "How I met Your Mother" nu a omorat lead-ul povestii. Mutandu-si rapid actiunea in viitor, sfarsitul seriei a oferit publicului un element surpriza prin care a evidentiat faptul ca fericirea din serial nu este nici reala, nici permanenta. In cursul celor trei ani de difuzare, Robin (Cobie Smulders) si Barney (Neil Patrick Harris) sunt gata de divort si legaturile de prietenie se confrunta cu o situatie cel putin surprinzatoare. 

 

Producatorii pregatesc deja un spin-off, numit How I Met Your Dad, care va urmari povestea lui Tracy, "mama" in serialul How I Met Your Mother.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies