marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Grant va juca dupa 2 ani de seceta in SF-ul Cloud Atlas alaturi de o distributie de lux

Britanicul Hugh Grant se pregateste de un nou film dupa 2 ani de seceta ... si inca ce film!

Hugh Grant va juca dupa 2 ani de seceta in SF-ul Cloud Atlas alaturi de o distributie de lux

Celebrul si  mult premiatul roman SF Cloud Atlas al lui David Mitchell este transformat in film de germanul Tom Tykwer si fratii Wachowski iar Hugh Grant este ultimul nume greu adaugat distributiei din care mai fac parte Jim Broadbent, Jim Sturgess, Ben Whishaw, Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon si Hugo Weaving - agentul Smith din Matrix.


Filmul care va fi turnat in Germania ( de unde primeste si finantare) si Scotia va fi lansat in cinematografe in octombrie 2012 si are un buget de 150 de milioane de dolari.

 

Cloud Atlas este centrat pe 6 istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari,  din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic.  Filmarile vor incepe in aceasta toamna.


Acesta este primul film in care Hugh Grant se implica dupa "Did You Hear About the Morgans?" din 2009. Britanicul care a fost implicat in cazul inregistrarilor ilegale in scandalul care a inchis tabloidul News of The World isi imprumuta vocea si pentru un personaj din animatia "The Pirates! Band of Misfits" care se va lansa tot in 2012.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies