marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman ar putea fi vedeta unui film despre Enzo Ferrari. Motivul surprinzator pentru care Christian Bale a renuntat la rol

Actorul australian Hugh Jackman se afla in negocieri avansate pentru a il inlocui pe Christian Bale intr-un film despre Enzo Ferrari, ce va fi regizat de Michael Mann, un cineast nominalizat de patru ori la premiile Oscar, informeaza The Guardian.
Hugh Jackman ar putea fi vedeta unui film despre Enzo Ferrari. Motivul surprinzator pentru care Christian Bale a renuntat la rol

Potrivit Deadline.com, starul australian are cele mai mari sanse pentru a primi rolul principal - cel al unui pilot de Formula 1 si antreprenor - in acest film dedicat lui Enzo Ferrari. In acelasi lungmetraj, intitulat ”Ferrari”, actrita Noomi Rapace, devenita celebra gratie trilogiei suedeze ”Millennium”, va juca rolul sotiei pilotului italian, Linda. Potrivit presei americane, filmul va descrie inclusiv relatia dificila si adeseori turbulenta dintre cei doi soti, potrivit News.ro.


Acest proiect cinematografic se afla in etapa de dezvoltare de peste 17 ani si a reprezentat, la originea sa, un parteneriat intre Michael Mann si Sydney Pollack - care a murit in 2008.


Christian Bale urma sa joace rolul principal in acest film, insa a renuntat la proiect, din cauza ingrijorarilor de naturala medicala, dupa ce a aflat ca ar fi trebuit sa se ingrase foarte mult pentru acest rol.


Hugh Jackman a anuntat recent ca a renuntat la rolul Wolverine, pe care l-a interpretat pentru ultima data in filmul ”Logan”. Din acest motiv, starul australian nu mai este nevoit sa urmeze un regim alimentar si sportiv deosebit de strict.


De asemenea, presa americana a anuntat in 2015 ca Robert De Niro urma sa apara intr-un film biografic concurent, insa nu se stie deocamdata daca acest proiect va mai fi realizat.


”Ferrari”, filmul ce va fi regizat de Michael Mann va avea o actiune plasata in anul 1957, intr-o perioada in care grupul Ferrari era prins intr-o rivalitate fara precedent cu compania Maserati.


Acesta va fi primul film ce va fi regizat de Michael Mann dupa ”Blackhat”, un cyber-thriller din 2015, cu Chris Hemsworth si Viola Davis in rolurile principale, care s-a dovedit a fi insa una dintre cele mai mari dezamagiri de box office din acel an, dupa ce a generat incasari de doar 19 milioane de dolari pe plan mondial, desi a beneficiat de un buget de productie de 80 de milioane de dolari.


Hugh Jackman a fost laudat de criticii de film pentru rolul jucat in ”Logan”, cel mai recent lungmetraj din seria ”X-Men”, in care actorul australian a interpretat pentru ultima data rolul mutantului Wolverine. El va putea fi vazut in curand pe marile ecrane in filmul ”The Greatest Showman”, alaturi de Michelle Williams si Zac Efron.


Despre Hugh Jackman


Hugh Jackman, nascut pe 12 octombrie 1968, este cunoscut pe plan international gratie rolurilor interpretate in filme cu super-eroi si in cateva comedii romantice. A devenit celebru cu rolul Wolverine din franciza cinematografica ”X-Men” si s-a remarcat in comedia romantica ”Kate si Leopold/ Kate & Leopold” (2001), filmul de actiune ”Van Helsing” (2004), drama ”Prestigiul/ The Prestige” (2006), drama istorica ”Australia” (2008), filmul SF ”Pumni de otel/ Real Steel” (2011), musicalul ”Mizerabilii/ Les Miserables” (2012) si thrillerul ”Prizonieri/ Prisoners” (2013).


Partitura din ”Mizerabilii” i-a adus in 2013 o nominalizare la premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor in rol principal” si primul Glob de Aur din cariera. In teatru, starul australian a castigat un premiu Tony pentru rolul din spectacolul ”The Boy from Oz”. De patru ori prezentator al galei Tony Awards, castigator al unui premiu Primetime Emmy pentru una dintre aceste prestatii, Hugh Jackman a impresionat apoi si in 2009 in calitate de prezentator al galei de decernare a premiilor Oscar.


Regizorul Michael Mann


Michael Mann, nascut pe 5 februarie 1943, este un regizor, scenarist si productar american de film si televiziune. A regizat cateva pelicule de referinta din cinematografia americana, precum ”Heat”, ”Ali”, ”The Insider”, ”Collateral” si ”Public Enemies”. Michael Mann a primit patru nominalizari la premiile Oscar - una in calitate de producator al filmului ”The Aviator” si trei in calitate de producator, regizor si scenarist al filmului ”The Insider”.



Modifică setările cookies