marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, primele imagini pe platourile de filmare de la The Wolverine: incepe productia la filmul de 100 de milioane de $

Dupa asteptari indelungate au sosit si primele imagini cu Hugh Jackman pe platourile de filmare de la The Wolverine. Filmarile pentru pelicula cu super eroi debuteaza in Australia.

Hugh Jackman, primele imagini pe platourile de filmare de la The Wolverine: incepe productia la filmul de 100 de milioane de $

In aceasta saptamana, se da in Australia startul filmarilor pentru productia de peste 100 de milioane de $. Distributia lui The Wolverine ii cuprinde pe Hugh Jackman, Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima si Svetlana Khodchenkova care o va inlocui pe Jessica Biel pentru rolul lui Viper.


Filmarile sub comanda regizorului James Mangold vor dura in jur de 5 luni la Fox Studios din Sydney. Presa australiana a scris ca productia filmului va aduce 80 de milioane de $ economiei locale. Filmul va avea premiera in cinematografe pe 26 iulie 2013.


"Prima zi de filmari. Niciodata nu m-am simtti mai pregatit. O sa va tin la curent" a fost mesajul lui Hugh Jackman pe Twitter.



 


"Am lucrat 12 ani la personajul Wolverine si in vreme ce franciza va continua fara probleme si in lipsa mea, adevarul este ca pentru mine rolul a reprezentat structura de rezistenta a carierei mele. Wolverine este cel mai interesant si complex personaj super erou”, a spus Jackman pentru Hollywood Reporter.


Jessica Biel a refuzat rolul lui Viper iar rusoaica Svetlana Khodchenkova este in negocieri avansate pentru rol. Viper este infatisata in benzile desenate ca fiind o razboinica care se lupta atat impotriva echipei X-Men, cat si impotriva Razbunatorilor. Ea face parte din in organizatia Hydra, apropiata Samurailor De Argint, fapt care o va integra foarte frumos in sequel-ul Wolverine, ce se desfasoara undeva in Japonia.

In The Wolverine, Logan (Hugh Jackman) calatoreste in Japonia pentru a invata cine e si de unde vine, infruntandu-se cu dusmani precum Silver Samurai. Astfel, se va pastra acest punct al conexiunii cu finalul de la "X-Men Origins: Wolverine".


Sursa foto: Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies