marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman va juca in X-Men: Days of Future Past. Ian McKellen anunta un film spectaculos si grandios

Hugh Jackman se afla in negocieri pentru a juca in X-Men: Days of Future Past, sequelul filmului X-Men: First Class.

Hugh Jackman va juca in X-Men: Days of Future Past. Ian McKellen anunta un film spectaculos si grandios

La inceputul saptamanii, regizorul Bryan Singer a anuntat ca in noul film cu mutanti vor reveni veteranii Sir Ian McKellen si Sir Patrick Stewart, in rolurile lui Magneto si Profesorul X. In continuarea filmului din 2011, vor aparea si Michael Fassbender si James McAvoy, care i-au jucat in varianta tanara.

 

Insa, se pare ca fanii universului X-men vor avea parte de o noua surpriza, dupa ce Hugh Jackman a inceput negocierile cu producatorii pentru a aparea in X-Men: Days of Future Past, scriu cei de la The Guardian.


Jakcman a avut o scurta aparitie in X-men Firs Class, insa se apre ca de aceasta data ar fi vorba de un rol mai consistent.


Desi nu se stiu multe detalii despre subiectul noului film, este mai mult ca sigur ca actiunea se va petrece pe spatii temporale diferite, un mediu perfec pentru personajul Wolverine, care nu imbatraneste.

 

Anuntul revenirii celor doi actori  a fost facut chiar de regizorul noului film, Bryan Singer, care a postat un mesaj pe Twitter: "Vreau sa anunt oficial intoarcerea lui James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender si Nicholas Hoult in X-Men: Days Of Future Past. Lor li se alatura Sir Ian Mckellen si Sir Patrick Stewart.”

 

 

Sir Ian McKellen a declarat ca nu stia ca va reveni, insa este foarte incantat de film. "Mie si lui Patrick Stewart nu ne-a venit sa credem. Ne imaginam ca este filmul lui Michael Fassbender si James McAvoy, dar se pare ca vom fi toti patru. Inca n-am citit scenariul, nu stim cat vom aparea, dar o sa merite toti banutii si cred ca va fi spectaculos. E o bucurie sa revenim in acest univers, mai ales daca a revenit Bryan Singer." a spus McKellen, pentru huffingtonpost.com.

Acesta a mai spus ca a fost incantat de interpretarea lui Michael Fassbender in rolul lui Magneto: "A fost excelent, a facut o treaba de milioane. Cred sincer ca a fost mai bun decat mine, desi au fost putin diferite rolurile" a mai spus acesta despre Magneto si interpretarea lui Fassbender in X-men:First Class.

 

X-Men: Days of Future Past este continuarea prequelului X-men: First Class din 2011, considerat unul dintre cele mai bune filme din universul X-Men. Pelicula a facut anul trecut incasari de 353 de milioane de dolari, la un buget de 160 de milioane de dolari.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies