marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Laurie nu mai face parte din distributia remake-ului de la RoboCop. Ce roluri pregateste excentricul Dr House pentru finalul anului

Dupa ce l-a inceputul verii, cei de la studiourile MGM/Sony au auntat ca Hugh Laurie va avea rolul negativ din remake-ul de la RoboCop, actorul de 53 de ani a anuntat ca posibila colaborare pentru aceasta productie nu va exista.

Hugh Laurie nu mai face parte din distributia remake-ului de la RoboCop. Ce roluri pregateste excentricul Dr House pentru finalul anului

 

Dr House ar fi trebuit sa-l interpreteze pe durul director executiv de la Omnicorp, o mega organizatie care este responsabila pentru crearea lui RoboCop, personajul sau fiind asemanator cu cel jucat de Ronny Cox in filmul RoboCop, regizat de Paul Verhoeven in 1987.

 

Potrivit presei americane, un posibil inlocuitor pentru Hugh Laurie va fi Clive Owen, iar sansele ca acesta sa devina personajul negativ din noul proiect sunt destut de mari.

 

In povestea originala, Ronny Cox esueaza sa creeze o arma puternica pentru politia din Detroit, iar mai tarziu se afla ca avea legaturi criminale. Insa in noul scenariu realizat de James Vanderbilt, Josh Zetumer si Nick Schenk lucrurile se pot schimba.

 

Samuel L. Jackson va juca rolul unui mogul media in remake-ul regizat de brazilianul Jose Padilha la 25 de ani de cand a fost lansat primul film al francizei RoboCop, celebrul "Part man. Part machine. All cop" Jackson il va interpreta pe Pat Novak, un mogul carismatic si o forta puternica in lumea lui RoboCop. 

 

Remake-ul clasicului science fiction din 1987 mai are un nume important: Gary Oldman care il va juca pe pe omul de stiinta care l-a creat pe RoboCop.

 

Actorul suedez, Joel Kinnaman pe care l-ati putut vedea in acest an in versiunea americana a filmului The Girl With The Dragon Tattoo, va avea rolul principal in noua versiune a lui RoboCop, preluand celebrul personaj de la Peter Weller, care a jucat atat in primul film din 1987, cat si in continuarea din 1990.

 

Filmarile la noul RoboCop vor incepe in septembrie in Toronto, urmand ca pelicula sa se lanseze in 2013.

 

 

Chiar daca nu va mai face parte din distributia pentru remake-ul de la RoboCop, Hugh Laurie se pregateste pentru lansarea altor doua filme, The Oranges si Mr Pip, prima productie urmand sa aiba premiera la Festivalul de la Toronto.


The Oranges, regizat de Julian Farino, este o comedie romantica care urmareste viata a doua cupluri a caror existenta este data peste cap de aparitia copiilor care fusesera plecati din oras de peste cinci ani. Din distributia filmului fac parte: Hugh Laurie, Leighton Meester, Catherine Keener, Adam Brody si Alia Shawkat. 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies