marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“I am Legend” revine pe marile ecrane

Dupa succesul pe care l-a cunoscut “I am Legend”, s-a aflat pe prima pozitie in box-ofice doua saptamani la rand si a castigat numeroase premii, producatorii au hotarat sa faca si partea a doua a peliculei.

“I am Legend” revine pe marile ecrane

Ca si in prima parte, Will Smith va juca rolul principal, il va interpreta pe cercetatorul Robert Neville, ultimul om ramas in viata, in urma unui razboi biologic care a transformat fiintele umane in niste bestii insetate de sange.

Evident ca va fi si o a doua parte a peliculei. Problema este ca inca se mai lucreaza la scenariu”, a spus Francis Lawrence, regizorul filmului, citat de FemaleFirst.

Actiunea se va intampla cu trei ani inainte de prima parte a filmului. Partea buna este ca va fi mult mai usor sa ne punem in practica ideile. Cand am filmat primul “I am Legend” a fost foarte dificil pentru ca nu stiam exact cum am puteafilma o zi intreaga si sa tinem traficul din New York pe loc,pentru ca Will era ultimul om de pe planeta, dar, pana la urma a fost bine. Acum va fi mai usor. Avem experienta.”, a adaugat Francis.

Filmarile pentru “I am Legend 2” vor incepe in toamna.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies