marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ii urasti personajele, dar il iubesti ca actor. Michael Madsen, starul din Kill Bill si Reservoir Dogs, a ajuns in spatele gratiilor. De ce a fost arestat

Actorul Michael Madsen a fost arestat azi dimineata in Malibu dupa ce a fost acuzat ca si-a batut copilul adolescent, in urma unei certe aprinse.

Ii urasti personajele, dar il iubesti ca actor. Michael Madsen, starul din Kill Bill si Reservoir Dogs, a ajuns in spatele gratiilor. De ce a fost arestat

Reprezentantii politiei din Los Angeles au declarat pentru presa ca Madsen s-a luat la cearta cu fiul sau minor, iar cand acestia au ajuns la fata locului au observat ca baiatul avea mai mult semne pe el, iar actorul parea sa fie sub influenta alcoolului.


In acest moment, Michael Madsen se afla in spatele gratiilor, iar cautiunea este stabilita la suma de 100.000 de dolari.

 

Michael Madsen a devenit celebru o data cu filmele lui Quentin Tarantino, Reservoir Dogs si Kill Bill. Insa si-a mai pus in cv filme celebre ca Sin City, The Doors, Thelma&Louise, Donnie Brasco, Die Another Day.

Madsen este unul dintre cei mai activi actori de la Hollywood, lansand intre 3 si 7 filme pe an, de cand a debuat, acum 30 de ani. In acest moment, actorul are de lansat 15 filme, pentru 2012 si 2013, o adevarata performanta. Pana acum a aparut in peste 150 de filme.

Cunoscut mai mult pentru roluri secundare si negative, Madsen a reusit sa fie unul dintre cei mai populari actori, mai ales in anii '90. Modul in care isi spune replicile si personajele dure pe care alege sa le interpreteze au devenit trademark-ul sau.


Personajul sau din Reservoir Dogs, Mr.  Blonde, a fost votat de revista Maxim drept al doilea cel mai tare erou negativ din istorie si ramane pana acum cel mai bun si complex rol al sau.

 

Michael Madsen, poza in arestul politiei din Los Angeles

 


Sursa foto: TMZ


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies