marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea pe care Channing Tatum si-ar fi dorit sa o ascunda pentru totdeauna. Cum arata starul din Magic Mike la 18 ani in cluburile de striptease

Channing Tatum, unul dintre protagonistii filmului Magic Mike, a aratat ca are calitati de stripper inca din adolescenta, aceasta fiind unul din joburile cu care a supravietuit inainte de a se apuca de actorie.

Imaginea pe care Channing Tatum si-ar fi dorit sa o ascunda pentru totdeauna. Cum arata starul din Magic Mike la 18 ani in cluburile de striptease

In productia realizata de Steven Soderberg, Channing Taum si-a aratat talentele de stripper,  actiunea bazandu-se pe experientele avute de Channing Tatum chiar in acest univers.

 

Vezi AICI imaginea cu Channing Tatum la 18 ani


O fotografie cu actorul de 32 de ani din perioada in care practica aceasta meserie face acum dovada calitatilor pe care le avea Channing pe vremea cand lucra in cluburile de striptease si castiga 50 de dolari pe noapte. Imaginea il prezinta pe Tatum, pe atunci "Chan Crawford" aproape dezbracat, spre satisfactia domnisoarelor care-l inconjurau.


Dupa ce a terminat liceul in 1998 si a refuzat sa mearga la facultate desi primise o bursa sportiva, tanarul Channing Tatum a lucrat ca dansator exotic. 6 ani mai tarziu juca intr-un episod din CSI: Miami iar astazi face filme pe banda rulanta cu priza la publicul american.


"Magic Mike este un film amuzant. Este scris intr-o nota comica, insa dupa cum il stiti pe Soderbergh nu a fost regizat in stil comic. Multe din evenimentele din film sunt fictive. Nu s-au intamplat in realitate" a declarat Channing Tatum care apare gol golut in noul sau film.


Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani. Dar adevarata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tamplaria. Asa ca visul lui e sa faca scaune, mai putin sa danseze in jurul lor... Oare va ajunge Mike Meseriasu’ sa-si vada visul cu ochii sau e atat de bun la striptease incat nu poate sa iasa de bunavoie din acest stil de viata?  Magic Mike se va lansa in Romania pe 20 iulie.


Cunoscut pentru filme ca Battle in Seattle (2007),  A Guide to Recognizing Your Saints, Stop-Loss (2008), Fighting (2009), Public Enemies (2009), G.I.: The Rise of Cobra (2009) sau Step Up( 2009), actorul american Channing Tatum (32 de ani) a avut o adolescenta rebela si zbuciumata. Tatum a fost stripper si fotomodel inainte de a ajunge un talentat actor expert in arte martiale si dans.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies