marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imaginea zilei. Pozele care il fac de rusine pe unul dintre cei mai sexy actori din lume

Gerard Butler aduce in Romania peste o luna cel mai recent film al sau - drama Machine Gun Preacher, bazata pe povestea reala a lui Sam Childers, un fost traficant de droguri care incearca sa isi indrepte viata si sa gaseasca ceva in care sa creada.  Actorul de 42 de ani a aparut in pagine tabloidelor in aceste zile  cu niste imagini jenante.

Imaginea zilei. Pozele care il fac de rusine pe unul dintre cei mai sexy actori din lume

7 filme ce nu trebuie ratate in acest weekend la cinema!


Unul dintre cei mai sexy barbati din lume - asa cum a fost declarat scotianul dupa lansarea in 2006 a filmului  300 - Eroii de la Termopile, Butler si-a dezgustat fanele cu stilul lui "spartan" de a manca. Actorul a fost surprins de paparazzi in timp ce lua pranzul acum doua zile la Hollywood alaturi de niste prieteni iar imaginile nu sunt deloc magulitoare pentru actor.


2011 a fost un an plin pentru Gerard Butler care va fi prezent la inceputului anului 2012 in cinematografele din Romania cu Machine Gun Preacher - povestea emotionanta a lui Sam Childers un fost traficant de droguri care il descopera pe Dumnezeu si porneste in ajutorul unor copii sudanezi fortati sa devina soldati.

 


Socat de haosul si groaza din Sudan, Childers decide sa implice si sa salveze cat mai multi copii antrenati sa devina soldati si sa construiasca un refugiu pentru cei mici. Inarmat pana in dinti, Butler va face legea in Sudan, incercand sa le ofere o noua viata copiilor.Alaturi de Gerard Butler, mai joaca Michelle Monaghan, Kathy Baker, Michael Shannon.


Butler a inceput sa-i ingrijjoreze pe fani dupa ce in 2010 s-a ingrasat vizibil. O serie de roluri care nu prea l-au solicitat l-au facut sa-si iasa din ritm. Insa in acest an a slabit dramatic.


Cel mai bine lucrate corpuri de la Hollywood: false sau reale?


"Obisnuiam sa mananc burgeri si cartofi prajiti, acum incerc sa consum pui si multe legume" a dezvaluit actorul incantat de rolul din Machine Gun Preacher: "Sam ( personajul sau) este un tip complex, povestea sa este foarte moderna, a trecut de la traficant de droguri, la om de afaceri, misionar si soldat" a povestit Butler.


Sursa foto: Splash

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies