marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini asteptate de milioane de fani: primul trailer oficial Batman v Superman: Dawn of Justice

A fost lansat primul trailer oficial pentru blockbusteru Batman versus Superman: Dawn of Justice. Acesta ofera o perspectica asupra viziunii intunecate pe care o va aborda filmul cu doi dintre cei mai iubiti super eroi. In urma cu ceva saptamani, fanii au avut ocazia sa vada si primele imagini cu Lex Luthor, jucat de Jesse Eisenberg. Lex Luthor este nemesisul lui Batman, iar in noul film fanii vor vedea o noua reinterpretare, in varianta lui Jesse Eisenberg, care a devenit celebru la nivel mondial dupa ce l-a jucat pe Mark Zuckerberg in "The Social Network".

Imagini asteptate de milioane de fani: primul trailer oficial Batman v Superman: Dawn of Justice

Tonul si stilul trailerului oficial a ramas acelasi cu al teaserului: viziunea intunecata pe care o va avea filmul.

 

Trailerul incepe cu o vocile mai multor oameni care sunt ingrijorati de efectul pe care l-a avut si il poate avea Superman asupra oamenilor.

 

"Tell me, you will bleed?", intreaba Batman. Si tot el raspunde intr-un mod care da frau liber imaginatiei tutror celor care iubesc cele doua personaje: "You will"...

 

In urma cu ceva saptamani, fanii au avut ocazia sa vada si primele imagini cu Lex Luthor, jucat de Jesse Eisenberg. Lex Luthor este nemesisul lui Batman, iar in noul film fanii vor vedea o noua reinterpretare, in varianta lui Jesse Eisenberg, care a devenit celebru la nivel mondial dupa ce l-a jucat pe Mark Zuckerberg in "The Social Network".

 

Daca la auzul vestii ca el il va juca pe Luthor o parte dintre fani au reactionat negativ, acum, tanarul actor arata din ce in ce mai mult ca va face un personaj pe cinste.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies