marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini din noul Dallas: vezi cum va arata remakeul serialului care a fost tradus in 67 de limbi si difuzat in peste 90 de tari

A fost lansat si primul promo cu imagini din noul Dallas dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute cei de la TNT anuntau ca din 2012 vor lansa un remake al celebrului serial.

Imagini din noul Dallas: vezi cum va arata remakeul serialului care a fost tradus in 67 de limbi si difuzat in peste 90 de tari

La inceputul anilor ’90 toata Romania urmarea cu sufletul la gura serialul Dallas pe atunci unul dintre cele mai populare si iubite din SUA. Iata aici 10 lucruri pe care nu le stiai despre show:


1.Times Magazine a realizat un top cu cele mai bune show-uri TV intre 1923-2007 iar serialul Dallas a fost plasat pe locul 20.


2. Serialul are 14 sezoane ( 1978–1991),  a castigat un Glob de Aur si a avut un succes impresionant in lumea intreaga, inregistrand o audienta globala de peste 100 de milioane de telespectatori.


3. In perioada de glorie a serialului, in anii '80, Nicolae Ceausescu a permis difuzarea productiei TV in Romania, pe atunci o tara comunista, considerand ca in acest fel le va arata cetatenilor romani decadenta si coruptia din tarile occidentale.


4. Larry Hagman (John Ross 'J.R.' Ewing, Jr.) este singurul personaj care a aparut in toate cele 357 de  episoade.


5. Episodul "Who Shot JR?", difuzat in 1980, a ramas pana in zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienta din lume.


6. JR Ewing trebuia sa fie initial un personaj secundar insa priza sa lapublic i-a facut pe creatorii serialului sa-i dea un rol principal.


7. Dallas a fost dublat in 67 de limbi si difuzat in peste 90 de tari.


8. Dallas-mania a atins momentul maxim in anii '80 cand showul a fost atat de popular in SUA incat s-a lansat un joc: Dallas Quest


9. Celebra Southfork Ranch unde s-au filmat primele sezoane ale serialului ( multe din episoadele finale au fost turnate la Hollywood) i-a apartinut lui Joe R. Duncan. Acesta a vandut ferma dupa ce popularitatea showului a facut ca oameni din toata tara sa vina sa o viziteze.


10. Mortea lui Bobby Ewing ( Patrick Duffy) a scazut serios audienta serialului. Actorul a fost rechemat in 1986 in show insa nevasta acestuia ( Carlyn Rosser) a declarat ca singura modalitate in care acest lucru se poate intampla este daca moartea lui Bobby s-a petrecut intr-un vis. Astfel intreg sezonul din 1985-86 a ajuns sa fie un produs al imaginatiei lui Pam Ewing.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies