marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini din ultimul film al lui Christopher Nolan, “Inception”, la “Lumea ProCinema”

In editia din 6 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata incepind cu ora 15:30, telespectatorii Pro Cinema vor putea urmari imagini din ultimul film al regizorului Christopher Nolan, “Inception”, care-l are ca protagonist pe Leonardo DiCaprio.

Imagini din ultimul film al lui Christopher Nolan, “Inception”, la “Lumea ProCinema”

Acesta interpreteaza rolul lui Dom Cobb, un hot de informatii si o piesa cheie in lumea spionajului tehnologic. In interviul pe care telespectatorii il vor urmari la “Lumea Pro Cinema”, Christopher Nolan va dezvalui detalii de la filmarile acestui spectaculos film de actiune cu un buget de peste 160 de milioane de dolari. Partenerii lui DiCaprio in acest film, care va avea premiera in Romania in luna iulie, sint Ken Watanabe, Marion Cotillard, Ellen Page si Michael Caine.

Tot in editia din 6 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, telespectatorii se vor intilni cu Michael Douglas, care a primit de curind un premiu pentru intrega cariera chiar din miinile tatalui sau. In interviul pe care telespectatorii il pot vedea la “Lumea Pro Cinema”, Michael Douglas marturiseste ce a insemnat pentru el premiul Chaplin, primit din partea Centrului Lincoln din New York, in fata intregii sale familii.

Fanii “Star Wars” vor putea vedea la “Lumea Pro Cinema” cum s-au serbat 30 de ani de la lansarea celebrei productii. Evenimentul, la care a avut loc si o proiectie, a fost si pretextul pentru un eveniment caritabil, pentru ca banii strinsi din vinzarea biletelor au fost donati unui spital de copii.

Premiera comediei romantice “Scrisori pentru Julieta”, dar si interviul cu Mike Leigh despre noul sau film lansat la Cannes sint alte puncte de interes ale editiei din 6 iunie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.



Modifică setările cookies