marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi din cel mai asteptat film al anului. Cum arata Gandalf si Bard the Bowman in fotografiile din The Hobbit: Desolation of Smaug

Cu putine zile ramase pana la marea premiera pe ecranele din cinematografe, producatorii au dat publicitatii noi fotografii din mult-asteptatul film din seria „The Hobbit”.

Imagini noi din cel mai asteptat film al anului. Cum arata Gandalf si Bard the Bowman in fotografiile din The Hobbit: Desolation of Smaug

In imagini sunt prezentati Bard the Bowman (Luke Evans) in casa sa din Lake-town, Gandalf (Ian McKellen) si Radagast (Sylvester McCoy) in ceea ce seamana cu Dol Guldur, fortareata necromantilor, apoi apare Richard Armitage impreuna cu echipa sa in niste butoaie, in timp ce incercau sa scape pe calea apei din capcana in care au fost prinsi. In cele din urma, Bilbo, interpretat de Martin Freeman, agita niste chei in mana intr-o secventa ce se presupune a urma dupa cea a evadarii.

Luke Evans apare in rolul lui Bard the Bowman, care in carte nu are un rol foarte mare, insa Jackson l-a extins, creand un personaj misterios despre care inca nu se stie daca e negativ. Acesta va merge alaturi de Bilbo Baggins si dwarfi in aventura lor catre Muntele Singuratic.

„The Desolation of Smaug”, al doilea film din trilogia „The Hobbit”, regizata de Peter Jackson, continua aventurile lui
Bilbo Baggins (Martin Freeman), alaturi de dwarfi si Gandalf.  


In „The Desolation of Smaug”, aventurierii pornesc pe urmele dragonului Smaug (Benedict Cumberbatch) pentru a-si recupera aurul. Pe drum, ei se vor reintalni cu elfii, inclusiv Legolas (Orlando Bloom), dar si frumoasa Tauriel (Evangeline Lilly). 
 

In cea de-a doua parte calatoriei, Bilbo Baggins, vrajitorul Gandalf si 12 gnomi, impreuna cu Thorin Oakenshield, isi continua drumul plin de aventuri neprevazute catre Muntele Singuratic si Erebor, Regatul pierdut al gnomilor, unde se


 
Conform legendei, dragonul inaripat, avand o armura de solzi groasa cat zece scuturi,colti la fel de taiosi ca o sabie si sufland flacari mistuitoare,  a devenit extrem de bogat dupa ce a distrus orasul Dale si a cucerit Muntele Singuratic, care adapostea intreaga comoara a Regatului Gnomilor. Ecranizarea “The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este filmata cu o tehnologie revolutionara, in format HFR cu 64 de cadre de secunda, si va rula pe marile ecrane in 3D si IMAX 3D, incepand cu data de 13 decembrie si este adus in Romania de Forum Film.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies