marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi din Sherlock Holmes 2! Ce spune Robert Downey jr despre filmul lui Guy Ritchie

Robert Downey jr ne ve arata din nou la finalul acestui an ca este "the smartest guy in the room"

Imagini noi din Sherlock Holmes 2! Ce spune Robert Downey jr despre filmul lui Guy Ritchie

Actorul de 46 de ani apare pe prima pagina a revistei Empire unde vorbeste despre urmatorul film al lui Guy Ritchie Sherlock Holmes: A Game of Shadows

"Data trecuta am fost tratati cu blandete, am avut foarte multe momente dragute si mai lente, insa de data asta am incercat sa facem totul cat mai bine cu putina" a declarat Robert Downey jr.


In filmul  Sherlock Holmes: A Game of Shadows  Robert Downey Jr. reia rolul celui mai faimos detectiv din lume Sherlock Holmes, iar Jude Law revine in rolul colegului acestuia, Dr. Watson.


"Profesorul Moriarty face legea in film. Este cel care declanseaza intriga si se implica in toata actiune" a declarat Jared Harris.


Cand printul Austriei este descoperit mort, autoritatile considera cazul o sinucidere. Sherlock Holmes observa ca printul a fost victima unei crime care este doar o mica parte dintr-un plan complex  pus la cale de profesorul Moriarty.

Cu Doctorul Watson in prag de nunta, investigatia devine si mai periculoasa, iar actiunea se muta in Germania si Elvetia. Insa vicleanul Moriarty este cu un pas inainte si tese o panza a mortii si distrugerii ca parte a unui plan maret. Daca planul diabolic ii reuseste va schimba cursul istoria. In 2009, prima parte a filmului cu 2 nominalizari la Oscar a avut incasari de 210 milioane de dolari.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows vine in Romania pe 23 decembrie 2011.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies