marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini de la filmarile Star Trek 2 : Spock se lupta cu un adversar misterios, iar Zoe Saldana este o luptatoare periculoasa

Veste buna pentru fanii Star Trek. Primele imagini de la filmarile sequel-ului filmului din 2009 au aparut pe net si sunt pline de actiune.
 

Primele imagini de la filmarile Star Trek 2 : Spock se lupta cu un adversar misterios, iar Zoe Saldana este o luptatoare periculoasa

Regizat de J.J. Abrams, Star Trek 2 are parte de o distributie impresionanta: Zachary Quinto, Chris Pine, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban si Benedict Cumberbatch, cel care face furori in serialul Sherlock Holmes, produs de BBC.


In primele imagini, Spock se lupta cu misteriosul erou negativ interpretat de Benedict Cumberbatch, iar Zoe Saldana isi arata si ea talentele de luptatoare. Imaginile i-au pus pe jar pe fani, care nu pot decat sa inceapa speculatiile si scenariile, pana cand vor vedea filmul.

Echipajul din Star Trek isi incepe din nou calatoria "extraordinara", plina de "actiuna spectaculoasa" si pericole cosmice. Cum era de asteptat, J.J. Abrams va regiza si continuarea de la blockbusterul sau din 2009. Scenaristii primei parti Alex Kurtzman si Roberto Orci se vor ocupa si de sequel.

 

 

Desi a initial se dorea lansarea filmului pentru iunie 2012, producatorii au amanat, iar Star Trek 2 va ajunge in cinematografele din SUA pe 17 mai 2013.

Prima parte a filmului a strans in 2009, 385 de milioane de dolari in box-office-ul international si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Filmul i-a avut in distributie pe Zachary Quinto, Leonard Nimoy, Anton Yelchin, Zoe Saldana.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies