marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Imagini noi din ultimul film al seriei Amurg. Kristen Stewart si Robert Pattinson, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata

Eroii francizei Twilight care a innebunit tinerii din toata lumea, Bella (Kristen Stewart) si Edward (Robert Pattinson) apar in noi imagini ce promoveaza ultimul film al seriei Amurg care se va lansa in aceasta toamna. 

Imagini noi din ultimul film al seriei Amurg. Kristen Stewart si Robert Pattinson, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme

Alaturi de Kristen Stewar si Robert Pattinson care apar imbratisati si cu ochii insangerati, noile imagini il arata si pe varcolacul Jacob (Taylor Lautner). Regizat de acelasi Bill Condon, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II cu un buget aprozimativ de 131 milioane dolari, va avea premiera mondiala incepand cu data de 16 Noiembrie 2012.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari. 


Seria "Amurg/ Twilight" prezinta povestea unei tinere, Bella Swan, interpretata de Kristen Stewart, care se indragosteste de vampirul Edward Cullen, interpretat de actorul britanic Robert Pattinsion, intr-o lume in care vampirii si varcolacii traiesc printre oamenii obisnuiti.


Ultimul film, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II ,  este cel mai asteptat din serie, pentru ca fanii vor avea ocazia sa o vada pe Bella in postura de vampir. Dupa ce Bella este transformata in vampir de catre Edward, cei doi vor avea de infruntat noi probleme ce au legatura cu Renesmee, fetita jumatate om - jumatate vampir. Bella descopera noi puteri iar viata sa este din nou in pericol din cauza clanului Volturi.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies