marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Omul cavernelor: imaginile cu Gerard Butler care ar fi trebuit sa ramana ascunse pentru totdeauna. Cum arata acum 14 ani eroul din 300

Gerard Butler, cunoscut pentru numeroasele roluri, in mod special pentru cel din filmul 300, dar si pentru frumusetea cu care rapeste inimile femeilor, nu a fost intotdeauna la fel de atractiv pe cum este in prezent.

Omul cavernelor: imaginile cu Gerard Butler care ar fi trebuit sa ramana ascunse pentru totdeauna. Cum arata acum 14 ani eroul din 300

Intr-o filmare de la  auditiile pentru unul dintre primele sale roluri, din productia Dracula 2000, Gerard Butler apare intr-o ipostaza mai putin obisnuita, cu parul lung, ravasit si cu un aspect neingrijit, aspect care s-a dovedit a fi castigator, tinand cont de faptul ca Butler a obtinut rolul principal, al Contelui Dracula. Presa straina l-a poreclit imediat "omul cavernelor".


Chiar daca a facut parte din distributia peliculei, criticile dure pe care le-a primit nu l-au ajutat foarte mult, insa experienta a fost una interesanta, deschizandu-i calea spre noi oportunitati.

 


 
In 2006, Gerard Butler a inceput filmarile pentru filmul 300, film in care l-a interpretat pe Regele Leonidas. Desi rolul s-a dovedit a fi unul productiv, actorul a suferit numeroase traume fizice pe platourile de filmare si astfel a ajuns sa consume droguri, iar la inceputul acestui an a fost internat pentru cateva luni intr-o clinica de reabilitare.

 


 
"Dupa ce termini tot de filmat, iar apoi nu mai trebuie sa faci ceea ce faceai in mod obisnuit o anumita perioada de timp, e ciudat. Te simti pierdut. A fost o perioada dificila deoarece m-am oprit din antrenamente. A fost cel mai rau lucru care mi s-a intamplat", a marturisit Gerard Butler.

 


 

 

Vezi aici un film impresionant Cu Gerard Butler 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies