marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari scene de striptease din filme. Jessica Alba, Demi Moore si Salma Hayek, protagonistele unor scene incendiare 

Cunoscute pentru rolurile celebre, dar si pentru frumusetea lor pe care au stiut intotdeauna sa si-o puna in valoare, multe din actritele de la Hollywood au ramas in memoria fanilor si datorita unor scene incendiare de striptease.

Cele mai tari scene de striptease din filme. Jessica Alba, Demi Moore si Salma Hayek, protagonistele unor scene incendiare

Chiar daca nu intotdeauna aceste momente au fost privite cu ochi buni, fiind criticate pentru exemplul pe care il ofera spectatorilor, mai multe actrite din noul val, dar nu numai au lasat la o parte prejudecatile si au renuntat la haine realizand scene care au ramas intiparite in mintile cinefililor pentru totdeauna.

 

Salma Hayek, Jessica Alba, Natalie Portman sau Demi Moore sunt doar cateva din actritele care au facut apel la imaginatia oamenilor si au impresionat in ipostaze seducatoare.

 

1.Salma Hayek in From Dusk Till Down

Probabil cea mai clasica scena de stripsease din toate timpurile, intr-un club. Salma apare intr-un costum de baie cu un sarpe in jurul gatului, isi indrepta piciorul spre Quentin Tarantino, iar apoi se transforma intr-un vampir. ”Asta este ceea ce numesc eu show!”, este reactia lui George Clooney, reactie care spune tot despre frumusetea scenei.

 

Vezi VIDEO aici

 

 

2.Natalie Portman in Closer

Clive Owen este ametit si nu este de mirare de ce. Natalie Portman reuseste sa-l vrajeasca intr-un costum roz, cu o peruca de aceeasi culoare. Scena primeste puncte suplimentare datorita muzicii celor de la The Prodigy.

 

Vezi VIDEO aici

 

 

3.Jessica Alba in Sin City

Scena in care Nancy (Jessica Alba) apare pentru prima data este atunci cand danseaza aproape goala. Chiar daca nu s-a afisat in totalitate dezbracata, Jessica a stiut cum sa atraga atentia.

 

Vezi AICI video

 

 

4.Demi Moore in Striptease

Demi Moore a fost platita cu 12.5 milioane de dolari pentru a face acest film care, in 1996, o transforma in cea mai bine platita actrita din lume. Si a meritat din plin banii pe care i-a primit.

 

Vezi AICI video

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies