marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Improvizatii @Club 99, show total in noaptea de Revelion, la Pro Cinema

Teo, Vio, Costel si Micutzu, maestrii comediei de la Improvizatii @Club 99, vor da tonul distractiei, in noaptea de Revelion, la Pro Cinema.

Improvizatii @Club 99, show total in noaptea de Revelion, la Pro Cinema

In primele minute ale noului an, incepand cu ora 00:15, Adrian, Teo, Vio, Costel si Micutzu ii vor invata pe fanii lor “sa rada destept”, in stilul stilul care i-a consacrat ca cei mai bine cotati comedianti din tara.
   

Timp de aproape doua ore, telespectatorii Pro Cinema vor lua parte la un show total de comedie in care nimic nu va scapa de tirul necrutator al umorului lui Teo, Vio, Costel si Micutzu.
   

Nunti, fumat, relatii intre oameni, nume haioase, barbati, femei si copii – orice subiect propus de public – se va transforma  intr-un recital de umor de buna calitate pentru toti devoratorii de stand- up comedy. 
   

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies