marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

In luna iunie, PRO CINEMA prezinta colectia „Replici ca-n filme”!

De 11 ani, PRO CINEMA este FILMUL din viata ta! Canalul de televiziune adresat in exclusivitate iubitorilor de film a pregatit o oferta speciala in prima luna a verii! PRO CINEMA isi consolideaza oferta de filme, venind cu o selectie variata de titluri, iar serile PRO CINEMA le aduc telespectatorilor doua filme, zilnic, in prime time.

In luna iunie, PRO CINEMA prezinta colectia Replici ca-n filme !

Pentru luna iunie, PRO CINEMA a pregatit filme de exceptie cu cei mai mari actori. Serile vor fi mai frumoase cu unii dintre cei mai mari actori. Al Pacino si Johnny Depp te vor tine in tensiune in filmul Donnie Brasco, care a lasat in istorie celebra replica Forget about it!.

 

Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu si Bill Murray sunt pregatiti sa-si intampine telespectatorii cu celebrul salut Good morning, angels!, Good morning, Charlie! in filmul de actiune Charlie’s Angels. Snatch, cu Brad Pitt si Jason Statham, este un super film cu boxeri, gangsteri si infractori, plin de replici savuroase!

Lista filmelor cu replici memorabile este intregita de The Darjeeling Limited (Owen Wilson), Jaful de pe Baker Street (Jason Statham), The Imaginarium of Doctor Parnassus (Christopher Plummer) sau A few Good Men (Tom Cruise, Jack Nicholson si Demi Moore).


Lasa-te in voia replicilor care au facut istorie si prinde unii dintre cei mai mari actori in roluri memorabile!

PRO CINEMA te prinde!

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies