marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

In memoriam Sergiu Nicolaescu: maraton de filme cu Sergiu Nicolaescu la Procinema

Pro Cinema le propune iubitorilor de film sa aduca un omagiu actorului Sergiu Nicolaescu si, in semn de ramas bun, sa-l revada intr-un maraton de filme, in rolurile sale memorabile, incepand cu 3 ianuarie.

In memoriam Sergiu Nicolaescu: maraton de filme cu Sergiu Nicolaescu la Procinema

 

Un film istoric despre sacrificiu, jertfa si daruire. Odata cu filmul Dacii, Sergiu Nicolaescu debuta ca regizor. Rezultatul este un film impresionant, apocaliptic, cu o distributie si o figuratie coplesitoare, reprezentativa pentru toate filmele sale istorice. Filmul Dacii cu Amza Pellea poate fi vazut  joi, 3 ianuarie de la ora 22.00 pe Procinema.
 

Vineri Amza Pellea, Gheorghe Dinica si Iurie Darie  vin intr-o capodopera a filmului romanesc semnata Sergiu Nicolaescu: “Atunci i-am condamnat pe toti la moarte”, la Pro Cinema, de la 20:00!


De vineri, 4 ianuarie, pana duminica, 6 ianuarie, de la ora 17.00 in fiecare zi Procinema da cele 3 parti din Pistruiatul - o poveste dramatica, traita cu inocenta si sinceritatea unui suflet de copil, o emotionanta serie de aventuri care a cucerit publicul de toate varstele.


De vineri, 4 ianuarie, pana duminica, 6 ianuarie, de la ora 20.00 in fiecare zi la Procinema vin comisarii Moldovan si Micolvan in Cu mainile curate, Ultimul cartus si Revansa.

 


 

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies