marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În seara aceasta ești invitat să răsfoiești „Jurnalul lui Bridget Jones“, pentru care Renée Zellweger a sperat la Oscar

O rubrică de dezvăluiri personale dintr-un ziar devine laitmotivul unui bestseller și al unui film devenit iconic.

În seara aceasta ești invitat să răsfoiești Jurnalul lui Bridget Jones , pentru care Renée Zellweger a sperat la Oscar
„Jurnalul lui Bridget Jones“, cartea bazată pe o rubrică a lui Helen Fielding din cotidianul „The Independent“ și vândută în milioane de exemplare în întreaga lume, a fost ecranizată de Universal Pictures în 2001, cu Renée Zellweger, Hugh Grant și Colin Firth în rolurile principale, în regia lui Sharon Maguire.
 
Bridget Jones este femeia la „treizeci și ceva de ani“, tot timpul pe fugă, mereu în luptă cu singurătatea, kilogramele în plus, fumatul, alcoolul și avansurile sefului. Ea încearcă să-și țină viața pe linia de plutire și să răspundă la o întrebare simplă: cum să-și găsească perechea fără să nimerească peste unul din milioanele de misogini, maniaci, adulteri, obsedați sau perverși?

 
Pentru rolul din „Jurnalul lui Bridget Jones“/„Bridget Jones’s Diary“ (2001), protagonista Renée Zellweger a trebuit să se îngrașe aproximativ 13 kilograme. A reuşit să facă asta mâncând pizza şi gogoşi. Rezultatul a fost o Renée mai pufoasă, dar prestaţia ei a fost pe placul publicului, chiar dacă nu și-a adjudecat și Oscarul pentru cea mai bună actriță în rol principal.


 
Filmul „Jurnalul lui Bridget Jones“/„Bridget Jones’s Diary“ (2001) este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 22:30.

Galerie foto


Modifică setările cookies