marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe
În Arizona, la sfârșitul secolului XIX, faimosul bandit (Russell Crowe) și gașca sa de nelegiuiți jefuiesc tot ce le iese în cale. Când Wade este capturat, un singur om se angajează să-l aducă pe Drumul Dreptății, direct către tribunal, cu trenul de 3 și 10 spre Yuma. Numele lui este Dan Evans (Christian Bale).
 
Dan este un veteran al Războiului Civil american, care acceptă să-l escorteze pe Wade la trenul spre închisoarea Yuma pentru că este înglodat în datorii și trăiește de pe o zi pe alta într-o fermă dărăpănată. Dar, cum în Vestul Sălbatic dreptatea se face cu arma, curajul acestui om poate face diferența.


 
Pe drum, în ciuda diferențelor care îi separă, Evans și Wade învață să se respecte și aprecieze reciproc. În timpul călătoriei, pe urmele lor apar pericole la fiecare pas, iar misiunea se va transforma, în curând, într-o călătorie imposibilă.


 

Modul în care comunică cei doi bărbaţi aflaţi pe părţi diferite ale baricadei şi alegerile lor în faţa numeroaselor provocări ale călătoriei sunt sarea şi piperul acestui film despre onoare.


 

Filmul „Drumul dreptății”/„3:10 to Yuma” (2007) este difuzat la Pro Cinema duminică seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies